Kiro 153 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Celo jutro sam proveo pored prozora čekajući AKS kurirsku službu i pre desetak minuta...Kuc, kuc...Prezadovoljan sam i cenom i kvalitetom, veličina je dobra, sve kako valja.Još mi je to prvi ozbiljniji komad opreme, presrećan sam! Želim da se zahvalim i našem drugu Makiju koji je ispao maksimalno fer, čak me čovek i zvao da se dogovoriomo za jaknu (trošio svoj kredit pošto ja moj nisam imao ), poslao mi je i uz sve to bio veoma ljubazan.Svaka čast Maki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Al ti dobra jaknaaaaa! ;D Da te sluzi, a protektori nikad da ti ne zatrebaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Fino, fino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Mart 11, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam zemo, lepa jaša! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, čujemo se za vikend da je zalijemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2042 Napisano Mart 11, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bas je pederska :D :D Bolje izgleda sad na ovim slikama nego ono pre sto si pokazao. Imam jedan motor viska da ti dam da probas jaknu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 12, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Bas fino, sto veli KAWA. ;D Nego, da te pitam, sto nam okrenu ledja na toj drugoj slici, nema smisla. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja je imam vec dve godine. Zadovoljan sam. Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ih, a ja mislio da je unikat. Koja je ovo marka?Ima B i zvezda, da nije Blpinestars? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...