RaS 1754 Napisano Avgust 22, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan http://www.gixxer.com/forums/219-parts-gear/263590-brand-new-gsxr-jacket-joe-rocket.html Dobio sam je na poklon, a ne treba mi u životu ... uopšte ... ikad. Nenošena, belo-plava, veličina L, bez protektora ... 50 ojro. Kontakt preko privatnih poruka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Avgust 23, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, to što ja nisam u R fazonu, i vozim kawu ne znači da je jakna loša. Jednostavno mi ne odgovara. Ako vam se čini da je cena mala, možete da ponudite više, nije problem. Ovakvu cenu sam stavio jer je toliko i plaćena tamo odakle je došla, i zato što nema protektore (ali naravno ima mesta za iste). I dužan sam jednu malu ispravku, XL je veličina, bar tako piše, mada meni više izgleda kao L+ ... Ja sam 180/80 i malo mi je veća ... ali samo malo ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Septembar 2, 2015 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Znači nova kožna jakna za 50 eura, i niko je neće ja ne mogu da verujem ... aj ovako, ako neko kupi do kraja nedelje, častim brzu poštu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...