Mindžake Merava 240 Napisano Avgust 17, 2015 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi pomoć ili savet sa navedenim motorom. Motor dok je hladan radi super i bez ikakvih problema.Dok polako diže temperaturu (posle 4-5 km vožnje) počinje da trza i nedugo posle se potpuno ugasi.Kada se motor ohladi,posle pali i ide bez problema. Takav problem sam imao pre 2 godine sa Qingqi 125 2D.Nema šta sve nisam pokušao da uradim sa njim i sve je bilo bezuspešno.Na kraju sam prodao motor u takvom stanju,da bi mi se posle 2 dana dečko koji je kupio motor od mene javio i rekao da je problem bila neka žica u "kill switch" prekidaču. Ako je neko imao sličan problem (nevezano za model motocikla) ili ima neki savet šta da uradim-neka se javi,svaka pomoć je dobrodošla, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Avgust 17, 2015 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Proveri pickup na magnetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Avgust 17, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Meni zvuci kao da ti je prebogata smeša goriva pa ti se motor guši u benzinu ili ti je prljav filter vazduha. Prvo bih to proverio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...