jager 3445 Napisano Mart 5, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jager, otvaraj bolovanje i kupuj prikolicu Prikolica? Pa nemam GS-a ili nedajbože ST, za Boga miloga... Cuj prikolica. Pa tacno da je doveze na prikolici odrekao bih ga se kao partijskog druga preko novina. Taman posla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Mart 5, 2016 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan a mogli bi neku izvidnicu tamo posle 20. maja, a ? Mnogo mi fale one voznje iz srecnih vremena 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 5, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre begajte tamo, steze nesto u grudima. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 6, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan I mene nesto steglo, al sreca, ostalo mi par dana bolovanja od prosle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dariooo 120 Napisano Mart 6, 2016 U prolazu, 78 postova Lokacija: VINKOVCI Motocikl: KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ako bude zdravlja i ja ću na bolovanje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 6, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A meni par dana bolovanja na žalost ne znači mnogo.... jako je daleko jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 7, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A'e Jagere, za ozdravljenje duše se dobija 10 radnih dana opušteno. U naprednim sredinama i 15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 7, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam razmisljao, dal' cu da vas vidim opet sve na okupu...... kako bi bilo lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 7, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A'e Jagere, za ozdravljenje duše se dobija 10 radnih dana opušteno. U naprednim sredinama i 15. A videćemo, mada nemam pojma iskreno. Voleo bih, naravno... Skoro sam razmisljao, dal' cu da vas vidim opet sve na okupu...... kako bi bilo lepo. Kako bre "dal' ćeš da nas vidiš"??? Naravno da ćeš da nas vidiš. Ako ne pre, onda u avgustu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 8, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a mogli bi neku izvidnicu tamo posle 20. maja, a ? Mnogo mi fale one voznje iz srecnih vremena definitivno... nešto smo pričali, ova komercijalizacija je super... ali mi fale one naše vožnje... baš, baš ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisSimurina 466 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Tara Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Evo predloga za jeftin smeštaj https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154123289697313.1073741832.132416127312&type=3&__mref=message_bubble Pa bi mogli neku izvidnicu uskoro video sam ovaj smestaj na FB. Mozda ove godine i ja podjem ako ne prodam motor, nisam siguran da li mi se bakce oko uvoza i ostalih gluposti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...