ruske011 601 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, treba mi mala pomoc posto mi je crkla pumpa uradjen je ''by pass'' da ide gorivo direktno u karburatore slobodnim padom iz rezervoara, rezervoar je obicno pun ali se desava da mi u toku voznje motor nece da primi gas vazduh dodje u creva, tacno se vidi jer je providno crevo, onda skinem crevo izbacim vazduh iz njega pustim gorivo i gurnem u crevo nazad i motor normalno radi sve dok se ista stvar ne desi, jel ima neko neki savet kako da otklonim problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 15, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Jel imas filter za gorivo ..negde dodat a da nije njem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 15, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pardon.njen hondin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Boki upravu si nije Hondin filter nego je stavljen novi Frad-ov doduse auto filter ali ne vidim zasto bi to pravilo problem jer stavljena je druga crevo da bi mogao da udje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Avgust 15, 2015 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da ti povuce vazduh, proveri sva creva i selne dotegni od rezervoara pa do karbova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 15, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Taj filter je predvidjen za pumpu za gorivo ,gustina papira unutra.. A predpostavljam da stoji položeno,tada jdm uglavnom pun do pola vazduha..mora da stoji uspravno,u svakom slučaju izbaci ga i resićes problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 15, 2015 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Taj filter je predvidjen za pumpu za gorivo ,gustina papira unutra.. A predpostavljam da stoji položeno,tada jdm uglavnom pun do pola vazduha..mora da stoji uspravno,u svakom slučaju izbaci ga i resićes problem.. Jeste stoji polozeno. Hvala Golube i Boki probacu pa javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Avgust 16, 2015 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da javim skinuo filter i resen problem, Bokilic najbolji majstor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 16, 2015 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ti ja ,filteri za pumpe za gorivo i prirodan pad nisu isti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1386 Napisano Avgust 29, 2015 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ja imam frad na enduraci sa prirodnim padom goriva, stoji polozeno ispod slavine i nikakav problem nisam imao 10 dana off-roada po planinama. isti filter sam terao na predhodnoj hondi, nikad nikakav problem... Sent from my D2303 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...