Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 20, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pozdravu i otpozdravljam. Sto se tice rjesavanaj problema oko masine jos neznam sta ti se tacno desilo, je`l pukla radilica ili se "samo" otkinula klipnjaca iz male pesnice klipa, udarila u blok i napravila havariju sto bi bilo u tom slucaju "najbolja" varijanta, posto @pero rep ima blok sa papirima u koji mozes prepakovati svoju masinu, zamjeniti klipnjacu i klip i gotov posao. Medjutim ako je pukla radilica onda se problem usloznjava, ali nije nerjesiv. Posto je vec skoro kraj sezone samo polako, a duga je zima rjesices ti to do proljeca. Javi sta se tacno desilo sa masine da se zna u kojem pravcu djelovati i na koji nacin pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 21, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Agregat za tdm850 4tx 1997 kupujem da li te zanima zamena TDM 850tx 2000g ocarinjen na ime kupca, daš taj "crknuti" + doplata ? http://www.polovniautomobili.com/motori/6881852/yamaha-tdm-850-4tx To ti je najblaža varijanta, ne razbijaš glavu kakav je agregat, kako ćeš ga i pošto ocariniti, ne znam da li se plaća ponovo homologacija i za sam agregat. za ostalo pitaj, moj br. je 064/4493629 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Avgust 30, 2015 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koliko je traze za agregate? koliko je realno dati para za agregat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...