sargeras 554 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem koriscen Givi crashbar za Hondu Transalp XL650V 2000-2007. god. Iskrivljen, mislio sam da mu nema spasa, medjutim kada sam ga skinuo da stavim novi, ispostavilo se da je levi iskrivljen samo na kacenju, pa ako je neko vican ispravljanju, mozda ce mu odgovarati. Desni je neostecen. Uz njega dajem i sve potrebne srafove i uputstvo za montiranje. Cena, 'ajde neka bude 25e. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorance85 52 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL-650 Prijavi odgovor kao problematičan Za ove pare je poklon 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Avgust 14, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću ja!...pusti mi broj telefona samo da se dogovorimo oko preuzimanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...