veljabandit 1079 Napisano Mart 13, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Ej bre ljudi pa tamo neki inzinjeri i strucnjaci su to smislili da bude bas tako i ne razumem zasto sad nervoza i pametovanje oko toga. Iskulirajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan a vi niste normalni pa da lanac nikad ne operete vec kad perete motor itad je bez prljanja rucica i da ga 2 put mesecno prskate pa opet ce taj lanac izdrzati 20 000km bez problema, pa sta bi vise i remen se menja na 30 000 km a ulje u deferencijalu na svakig 18 000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 13, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan aaa pa ne mozemo da iskuliramo ! svi smo mi strucnjaci !!! ;D off-road -> lanac kardan -> asfalt-makadam-blagi off-road Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan E pa za te pare i za to sto pishe BMW, mislim da bi trebao da ima kardan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 13, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan E pa za te pare i za to sto pishe BMW, mislim da bi trebao da ima kardan... ahahahahahah !!! cuti ! opet ce da se raspravljaju !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Lanac,lanac,lanac pa nek je i prljav samo da je lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 14, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan kardlanac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 15, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Video bike uzzivo. Meni je sjajan! I estetika i gabarit i kvalitet(ochekivani)...jedinu zamerku imam na tvrdo i malo sedishte,ali kapiram da su namene ovoga motorcikla diktirale i dizajn sedishta,tako da...nije za mene,ali sve super! Meni lanac uopshte ne smeta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malo sam ga i ja zagledao...nemam pojma, meni je ni tamo ni vamo. Da mi bude jedini motor - nikako. Da bude jedan od nekoliko - mozda. Mada, ni tu ne bih znao da gde da ga umetnem. Za pravi offroad (tamo gde se voze husquarne, ktm-ovi od 400-600cmm) mi nije - preglomazan i pretezak. Za grad bih vise voleo da imam neku XTX a za putovanja i makadam, tu je 1200GS. Ali da je lep i da mi se vizuelno dopada - nema sumnje. Takodje, deluje vrlo kvalitetno, ali su za tu cenu mogli da mu makar stave hand guards, s obzirom na namenu motora...ali to je vec BMW fora - nista dzabe - sve moras da platis :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1079 Napisano Mart 15, 2008 Zainteresovan, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ga i ja zagledao na sajmu i... ??? Nije mi nesto legao pri prvom susretu. Ne treba komentarisati kvalitet, verujem da je prisutan ali za 10 soma eura to se i ocekuje. Takodje sam odmah primetio, po mojim merilima, preusko sediste . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Mart 15, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam ga i ja zagledao na sajmu i... ??? Nije mi nesto legao pri prvom susretu. Ne treba komentarisati kvalitet, verujem da je prisutan ali za 10 soma eura to se i ocekuje. Takodje sam odmah primetio, po mojim merilima, preusko sediste . Jel sediste ko na Teneri ? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Video ga na sajmu , razočarao se i nastavio dalje prema KTM štandu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ja isto ko Cope. Mada prvo sam bio na KTM-u. Ko zna, da sam prvo pogledao BMW mozda bi mi i bio lepsi, ali posle 990 Adventura, mogu da porucim BMW-u MOMCI SMESNI STE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ali posle 990 Adventura, mogu da porucim BMW-u MOMCI SMESNI STE!!! 990 ADV je moj favorit samo da mi umre baba u Americi ;D ;D ;D i moj je ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 19, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan 990 ADV je moj favorit samo da mi umre baba u Americi ;D ;D ;D i moj je ;D ;D pa ti ne mozes ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan 990 ADV je moj favorit samo da mi umre baba u Americi ;D ;D ;D i moj je ;D ;D pa ti ne mozes ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D BUAHAHA HA HA HA .Odavno se nisam ovako najsmejao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 990 ADV je moj favorit samo da mi umre baba u Americi ;D ;D ;D i moj je ;D ;D pa ti ne mozes ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D Kad moze petarpan na GS mogu i ja na 990 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan 990 ADV je moj favorit samo da mi umre baba u Americi ;D ;D ;D i moj je ;D ;D pa ti ne mozes ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D Kad moze petarpan na GS mogu i ja na 990 ;D ;D ;D A zato si na buvljaku kupovao onu hoklicu - gistro za pecanje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 990 ADV je moj favorit samo da mi umre baba u Americi ;D ;D ;D i moj je ;D ;D pa ti ne mozes ni da se popnes na njega !!! ;D ;D ;D Kad moze petarpan na GS mogu i ja na 990 ;D ;D ;D A zato si na buvljaku kupovao onu hoklicu - gistro za pecanje ;D ;D ;D Jbt sve se kosarkasi javljaju ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...