kepo 4527 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan PIRELI SCORPION MT90 S/T je guma za bmw r 1100 gs molim vas,da mi kazete vasa iskustva sa ovom gumom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim na PIRELLI MT 90 vec jedno 15000 km.Idealna guma za soft enduro motore.Na asfaltu jako lepo drzi,bilo da je suv ili mokar.Cesto izadjem u neku sumu i tu se dobro snalazi,ni jednom mi nije proklizao,ali samo kad je suva zemlja.Ako je blato ili mokra trava...e tu vec nastaju problemi.Jako brzo se napune sare i onda ja kao slik.Znaci za asfalt (suv ili mokar),puteve nasute kamenjem,zemlju (ali suvu) je odlicna guma.Po blatu ili mokroj travi mora da se vozi lagano i jako oprezno,ali dobro, to joj i nije namena,za takve stvari i postoje kramponke.Inace MT 90 se fabricki ugradjuju na KTM-a Adventurea 640 i 950,tj na 990. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan .Inace MT 90 se fabricki ugradjuju na KTM-a Adventurea 640 i 950,tj na 990. Dvije krive informacije: 1. Na ADV 640 se tvornički ugrađivala Metzeler Enduro 3 2. Na ADV 950/990 se ugrađuje MT 90 A/T, ne S/T, dvije dosta različite gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 10, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim na PIRELLI MT 90 vec jedno 15000 km.Idealna guma za soft enduro motore.Na asfaltu jako lepo drzi,bilo da je suv ili mokar.Cesto izadjem u neku sumu i tu se dobro snalazi,ni jednom mi nije proklizao,ali samo kad je suva zemlja.Ako je blato ili mokra trava...e tu vec nastaju problemi.Jako brzo se napune sare i onda ja kao slik.Znaci za asfalt (suv ili mokar),puteve nasute kamenjem,zemlju (ali suvu) je odlicna guma.Po blatu ili mokroj travi mora da se vozi lagano i jako oprezno,ali dobro, to joj i nije namena,za takve stvari i postoje kramponke.Inace MT 90 se fabricki ugradjuju na KTM-a Adventurea 640 i 950,tj na 990. pireli mi je alternativa za michelin anakee, i nadam se da je adekvatna valjda zanju ovi iz KTM-a, sta stavljaju na motore jel kod tebe oznaka A/T ili S/T ????? oznaka S/T je vise za asvalt, samo 10% je prilagodjena za off road hvala na informaciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Mart 13, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan PIRELI SCORPION MT90 S/T strava guma vec 15 000km bez greske jos 1 trecina je ostala sare . a ovaj tekst podrzavam potpuno Ja vozim na PIRELLI MT 90 vec jedno 15000 km.Idealna guma za soft enduro motore.Na asfaltu jako lepo drzi,bilo da je suv ili mokar.Cesto izadjem u neku sumu i tu se dobro snalazi,ni jednom mi nije proklizao,ali samo kad je suva zemlja.Ako je blato ili mokra trava...e tu vec nastaju problemi.Jako brzo se napune sare i onda ja kao slik.Znaci za asfalt (suv ili mokar),puteve nasute kamenjem,zemlju (ali suvu) je odlicna guma.Po blatu ili mokroj travi mora da se vozi lagano i jako oprezno,ali dobro, to joj i nije namena,za takve stvari i postoje kramponke.Inace MT 90 se fabricki ugradjuju na KTM-a Adventurea 640 i 950,tj na 990. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...