Dzambo 86 Napisano Jul 31, 2015 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da stavim svoj auto na prodaju, kod mene je vec oko 2 i po godine i prilicno sam zadovoljan kako se pokazao. Volvo je u odličnom stanju, svi servisi i ulaganja rađeni na vreme i sa kvalitetnim delovima. Dva seta alufelni sa zimskim i letnjim gumama. - 2006. godište - 274.000 km - Karavan - Dizel - 2400 cm3 - 120/163 (kW/KS) - Automatik Cena je 4850 € i podlozna je dogovoru. Moguce su i zamene, ponudite pa cemo videti. Bojan 062222136 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 221 Napisano Avgust 1, 2015 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za realnu kilometrazu a ne ono 136000 ;-) Srecna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Septembar 21, 2015 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Spustio sam cenu na oglasima, pa da ispratim i ovde. Sada je 4350Eur, može zamena za manji auto ili motocikl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Octobar 15, 2015 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je Volvo, srecna voznja novom vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...