Pauk 613 Napisano Februar 28, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio sam volju da citam! Ja dugujem izvinjenje, mislio sam da se radi o jednom drugom putopisu koji verovatno jos nije nastavljen Kako sam i sam ziveo u Engleskoj 4 godine, procitacu putopis sa uzivanjem ceo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3165 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 1065 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Super, molim te za komentar Engleza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Mart 7, 2016 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Ima ih raznih, velika nacija i razlikuju se ko nebo i zemlja od juga do severa, prema strancima uglavnom jako rezervisani naročito od "velike seobe naroda" (London je možda iznimka) Šta se tiče saobracaja, većina poštuje propise i bune se kad neko radi suprotno a kad padne kišica ili ne daj bože centimetar snega to je totalni kolaps u saobraćaju ,ovo što ti se desilo na kružnom toku je moja svakodnevnica i ako vozim sasvim umereno. Pate od kompleksa više vrednosti i to verovatno objašnjava njihovo ponašanje, naročito prema strancima ..ja sam duže vreme ovde pa sam i navikao na njhove ispade a umem i da odbrusim i postavim ih na pravo mesto što mi pričinjava izuzetno zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj slikoviti udžbenik će mnogima pomoći. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3095 Napisano Mart 22, 2016 Samo nek je neki cirkus, 793 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Bravo zemljače. Što se tiče utiska iz tvog/vašeg putopisa, najviše me privukla scenografija prirode. A gledajući njihovu kulinariku, najbolja odluka ti je svakako bila da sa sobom poneseš zaseku. Svaka čast, iskusni bajker, nema šta Za sve kolege, koji nisu probali zaseke. Probajte! Jača. I sve pohvale gospođi za super literarni i fotografski deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...