Endurac 958 Napisano Jul 30, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...jos cu obaviti par provera, zamenjen je i relej, i accu solidan i anlaser remontovan.... regler proveren ali mislim da ima vampire u toku voznje verovatno, kad ne merim.... potvrdicu, ali ako neko ima, moguce da cu uzimati. Ps ako neko ima telefon, da li se bese covek zove Joska ili tako nesto koji radi tj pravi reglere moze i njegov kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Jul 30, 2015 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se secam clan pod nikom Orlovi prodaje jedan... Ili bese takodje trazi za sebe? Elem, ukoliko nadjes fabricki, na onaj pasivni hladnjak dodaj kuler, moze i od nekog procesora... Max 1cm da bude debljine posto je tolika tolerancija izmedju plastike repa i tela reglera. Struju pozajmih od benzinske pumpe koju sam inace izbacio. Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 30, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala torima, i lucky mi je javio za orlovi. Imam neki cooler na regleru, provericu dal vrti, ne znam dal fabricki na nj ide cooler, mislim da ne, jel? Ako ne stavicu od kompa il cu napravim dodatni usmerivac vazduha. Ipak je regler, upravo proverio, ne puni..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Jul 30, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam nov orginalni za vtr1000,cbr600f3 pase i na jos hondi.Sa 5 pinova Raja 0641425729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 30, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Okej, sibnucu ti pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 30, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan CBR 1000 F ima sest pinova...Ima polovan,originalan,naravno ispravan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 30, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima 6 tako je upravo gledam manual....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 30, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imam original polovan od Pan Europe,6 pinova,ako zatreba...tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jul 31, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Peca, "orlovi" na bjb-u. Kupio, montirao par kom, vozio i svi rade i dan-danas. I, naravno, korektna cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 31, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan CBR 1000 F ima sest pinova...Ima polovan,originalan,naravno ispravan.. 5o e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Jul 31, 2015 Svakom po zasluzi, 12423 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da odeš kod nekog majstora i prvo da proverite četkice na alternatoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 31, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel tebi pun inbox orlovi, poslao dam ti 2 poruke??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Jul 31, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Upravo ociscen inbox.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 3, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, hvala svima na ponudama, Arakis mi je dao savet o kome sam i razmisljao par dana, posto mi majstorica nije tu, a ne mogu sam da izmerim trenutno struju iz alternatora, ako je do reglera kontaktiracu kolege, )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22175 Napisano Avgust 4, 2015 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U radu, izmedju bilo koje od tri zute zice iz altenatora trebas imati oko 25/26 volti naizmenicne struje... Isprobavas par po par dok ti ponestane kombinacija... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Avgust 4, 2015 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Nesso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...