VladaSD 2364 Napisano Jul 27, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Posle 5 godina druzenja i prelepih uspomena, dodje vreme za rastanak....prodajem moju STaru... 1991 godiste, 750 ccm, 69 ks, redovno odrzavana (izvod iz servisne u prilogu), odlican primerak sa izvanrednim agregatom koji ne trosi ni gram ulja. Na njoj je skoro sve fabricko, od boje , preko reglera i ostalih delova... Van fabricke postavke dodato je samo: zastitna resetka na farovima, H4 sijalice umesto fabrickih 35w balonki, uticnica 12v, silikonski gripovi, SEBA poviseni Crash bar, GIVI vizir. Uz motor ide rezervno sediste, roleri lanca, dog bonovi za podesavanje visine motora, nov zadnji veci lancanik 48, dva stara kompleta guma (za svaki slucaj), stari lanac i lancanici, akumulator i jos sto sta cega ne mogu da se setim trenutno....registrovan je do 10.08.2015. Na motoru je radjeno sledece: 52000 km (avgust 2011) - full servis ulje i filteri + nove gume ContiEscape 57600 km (april 2012) -ulje Bardahl 15w50 -filter ulja -promenjeno ulje i semerinzi u vilama -nove zadnje plocice -H4 sijalice -struja za LED u top case-u -zastitna mreza za farove -nov Varta akumulator 61000 km (avgust 2012) -krpljen- varen karter -zamenjeno ulje ELF 4XT TECH -filter ulja -procurela vila (novo ulje i semerinzi) 64030 (april 2013) -promenjen crash bar, stavljen poviseni SEBA 66260 (avgust 2013) -ulje ELF 4XT TECH -filter ulja 66300 (avgust 2013) -servis kvacila -nove prednje plocice 69080 (jun 2014) -ulje IPON 15.5 -novi prednji diskovi -nove prednje plocice -nov filter za ulje -nov filter za vazduh x2 -nove svecice -ociscen i nastelovan karburator -novi silikonski gripovi 71850 (maj 2015) -kontrolni servis -nov pogonski lanac -novi zupcanici -nov akumulator VARTA 72678 (jun 2015) -ciscenje karbova -zamenjena membrana -nove FullBore gume - komplet -nove Haidenau debelozidne unutrasnje gume Motor je sad na nekih 73 hiljada i zamenjena mu je sajla kvacila juce..... STara je vozena po offroadu i naravno padao sam sa njom , nikada na asfaltu , nikad nije bila havarisana i nema nikakva ostecenja. Motor me nikada nije ostavio, a verujem da nece ni sledeceg vlasnika.... Od ulaganja ima iglice u karbovima da se promene sa tubama i to je to......motor je u potpunosti spreman za dalje relacije....ja sam ga i ovako vozio, ali potrosnja mu je povecana na 7-8 lt i na manjim obrtajim radi neravnomerno. To meni nije smetalo da izvezem 5-6 tura od po 500+ km u zadnjih 4 meseca. Motor se prodaje bez GIVI kofera i GIVI Wingrack nosaca i cena je 1600 evra..... uz motor ide GIVI ploca za kofer. Sa ozbiljnim kupcem moze dogovor i za nosac i kofere. Cena je minimalna i fiksna, a razlog prodaje je taj sto sam kupio mladji motor..... STara moze da se pogleda u SD ili gde god po dogovoru, dok je u registraciji. Kontakt na 063 363 395 ili 064 44 44 364 ...Vlada 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jul 27, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor i korektna cena.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 27, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Sta si uzeo...zivo me zanima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sta si uzeo...zivo me zanima... VStroma - litru .... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj Milenko...na svasta ubedi ljude...jes uzeo i navigaciju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka je sa srecom novi,i da sto pre prodas stari... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 28, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E ovaj Milenko...na svasta ubedi ljude...jes uzeo i navigaciju... Nije Milenko...odavno datira moja zelja za Stomom, nego nikako da se nadjemo .... kakvu navigaciju? E pa neka je sa srecom novi,i da sto pre prodas stari... Hvala Sale, hvala druze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 28, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Salim se.Milenko prvo uzeo Stroma,pa onda sad vec nadaleko cuvenu navigaciju za gubljenje... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Salim se.Milenko prvo uzeo Stroma,pa onda sad vec nadaleko cuvenu navigaciju za gubljenje... :) nije mnogo na 300 km omane za jos 100 km 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Vlado srecna prodaja I jos srecnije da te sluzi Vstromic 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Jul 28, 2015 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ta njegova off road voznja je uvek bila samo do prve kafane,tako da ne plasi buduceg kupca,nije to Vlada sahranio! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Jul 29, 2015 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom prodaja Vlado. Dobar motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 29, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari, hvala puno..... sto kaze Kovac, sama sa offa, u kafanu zna otici.....dresirana STenera Moze dogovor, oko produzetka registracije...... mislim da je oko 120 evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Jul 29, 2015 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Video motor uzivo.... greske nema! Sretna prodaja...ko ga uzme nece se kajati... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 30, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Hvala profo, ziv bio.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jul 31, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za skuplji auto... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 31, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motor je odličan ! Sve preporuke ! Al Vlado koji će ti sad auto kad si onomad mazdu uzo ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 1, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam mazdu, jer ja ne mogu da izadjem iz nje.....mnogo je brate niska...a kad ulazim u nju, prvo sednem na prag, pa premestim guzeve u kadicu... ko mini suknju da imam...nije za mene sportski auto. Treba mi neki terenac ili porodicni auto, pa da mogu i da povucem prikolicu sa motorom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 4, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 1500 eura sto se kaze, klot bez nosaca i kofera..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 6, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan To je to..... zelja mi je bila da ode nekom od "nasih" ali ..... moracu danas i u oglase da je postavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 6, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan 1500 je samo motor sa GIVI plocom za topcase, a Wingrack nosac i kofere bih naravno prvo ponudio kupcu motora, pa ako ne zeli, prodao bi ih zasebno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 8, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Avgust 10, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ode STara u oglase....dosta je bila samo na BJB-u .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...