hammer 134 Napisano Jul 26, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega sa posla resio da krene putem na 2 tocka pa mu je prvi izbor jedan od ova 2 modela al ne zna za sta da se odluci, pitao mene za savet al mu ja bas i nisam tu od neke pomoci, sreca pa je ovaj forum pravo mesto za savetovanje. Znaci svaki savet je dobrodosao koji bi pomogao u izboru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 26, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam bio komentar a tek posle sam video da je sveo izbor na 2 modela u naslovu. Srećno sa odabirom, oba mi nisu poznati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 27, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi sta zeli ako ce brzo preci na veci sve mu je jedno, ja vozim princa 125cc ove god sam polozio i meni za sada ne treba jace, videcemo za god-2. Neka iscita teme za oba pa neka vidi. Meni na oko nemaju nekih bitnih razlika samo sto princa ima i od 250cc a superlajt je150cc a imas i varijantu supershadov od valjda 250cc nema tu bitnih razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Jul 27, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ma to mator covek, pred penziju, stagod da uzme ce mu ostane mnooooogo dugo u vlasnistvu. Inace je sam izrazio zelju za manjom kubikazom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 28, 2015 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Да морам да бирам између та два, изабрао бих "Суперлајт", због једноцилиндричног мотора и вероватно нешто квалитетније израде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Jul 29, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako zorge kaze da je tako onda je SKORO pa 100% on ti je ko enciklopedija za kineske motore. Ovo SKORO ostavljam za pojedinacni komad i nacin odrzavanja, ako ga kupujes polovnog, i kako ga ti odrzavas... Moze da se zalomi pa da ti zapadne bolji od svih ili pak obrnuto. Nisam vozio superlajta ali mi ipak izgleda na oko malo lepsi. Mozda i ja zamenim mog princa za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Jul 31, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako može da uzme Princa od 250ccm onda neka uzme taj (naravno da bude u dobrom stanju). Ako bira između Princa 125 i Superlajta 125/150 - mislim da je bolje da uzme Superlajt. Mada, ja sam video sjajno održavane i jedne i druge a isto tako razvaljene i jedne i druge. U prevodu, neka gleda da kupi motor koji je malo prešao i koji je dobro održavan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Avgust 22, 2015 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima, bice Superlajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...