markulja 386 Napisano Jul 20, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je i navedeno u naslovu, kupujem Kymco Grand Dink 125ccm. Mozda moze i od 50 kubika da dodje u obzir. Treba mi neki skuter za grad, ekonomican a dovoljno prostran za dvoje, pa je odluka pala na Dinka. Trenutno teram Piaggio Free, ali je premali za dvoje... Naravno, da bude sto jeftiniji a sto bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 20, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan super 8 ti je isto dovoljan za dvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam resio da prodam moj SYM Joyride 125ccm, sasvim dovoljan za dvoje resio sam da uzmem 250ccm. Nemoj previse da gledas 50ccm ako mislite dvoje da se vozite (osim ako niste po 50-60kg), nema tu srece sa recimo 3-4ks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Pižon prodaje Grand Dink 125, kontaktiraj ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Jul 21, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @markoizkule Ipak bih nesto prostranije od Super 8... Kad menjam free-a da uzmem bas nesto prostranije @Wolf 79 Daj nekih detalja o motoru. Godiste, stanje, kilometraza... Moze i na PM. Ma vozio bih ga samo po gradu, Sabac je inace skoro potpuno ravan, tako da bi mi i 3ks bilo dovoljno. Evo Free me uspesno sluzi vec osam godina Samo mi dosadilo da se guramo na sedistu namenjenom za jedno Za sve zahtevnije voznje tu je veci motor. @AlexaBGD Sad cu poslati poruku i Pizonu. Inace, najvise sam se odlucio za Grand Dink jer je vecina kupljena nova kod nas (nisu bili izgleda nesto atraktivni za uvoz kao yamahe, honde...), a mnogi po oglasima imaju i servisne knjizice, male kilometraze... Tako da racunam da cu najlakse ubosti solidan primerak. A i dosta je povoljan u poredjenju sa onim sta pruza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...