Sergej bajkerr 0 Napisano Jul 17, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pomozite mi i dajte mi neki savet o tome koji je motor bolji,neke specifikacije, itd..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sergej bajkerr 0 Napisano Jul 18, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pomozite mi pri odluci sta da kupim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Jul 19, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pa posto imas vec tzr125 sto bi razmisljao da kupis jos jedan isti, bolje uzmi nsr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 19, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нисам испратио, у којој је теми рекао да има тзр? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sergej bajkerr 0 Napisano Jul 19, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ni u jednoj temi nisam rekao da imam tzr nego sam na registraciji lupio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 19, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan momak poprati malo oglase za tva modela, pogledaj šta ko nudi od jednog i drugog pa kompariraj malo. to jedino sam možeš. ovo što bi ti mi iskenjali po našem nahođenju bez nekih parametara šta možeš sa novcem kojeg imaš, sa željama dali starije, novije i sl. opcenito danas sce mošeš sam jer imaš internet, forume za svaki kurac pa googlaj malo, listaj oglasnike, nađi nekoga ko ima jedan i drugi model pa konkretno sa njima popricaj i ako postoji prilika provozaj pa sam odluci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 19, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ni u jednoj temi nisam rekao da imam tzr nego sam na registraciji lupio Друже, много си ти лупао. Отворио ко зна колико тема у којима ни сам не знаш шта хоћеш, питао за мотор да би после констатовао да кошта чак 600е, што уопште није пуно за тај модел, унапред планирашда буџиш ту нешто да би мотор ићао брже а ниси ни сео на мотор да видиш како иде. А по твом писању могу слободно да закључим да иде и више него довољно за тебе. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sergej bajkerr 0 Napisano Jul 20, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nov Ni u jednoj temi nisam rekao da imam tzr nego sam na registraciji lupioДруже, много си ти лупао. Отворио ко зна колико тема у којима ни сам не знаш шта хоћеш, питао за мотор да би после констатовао да кошта чак 600е, што уопште није пуно за тај модел, унапред планирашда буџиш ту нешто да би мотор ићао брже а ниси ни сео на мотор да видиш како иде.А по твом писању могу слободно да закључим да иде и више него довољно за тебе. Da nov sam na forumu što ne znaci da sam glup.Za RC ventil sam pitao jer nisam znao kako se odvrće.Siguran sam da ni ti nisi imao neka fascinantna pitanja kad si se registrovao na forum.Inace ja imam 16 godina i imao sam prilike da vozi BMW GS 1600cc i Hondu Cros Turrer 1200cc i Hondu Cbr 1000rr i znam šta je brzo.Sada sam odlucio da i sam kupim motor te samo trazim pomoc oko kupovine, i takodje znam da je 600 evra malo za taj model.HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 21, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Нисам ја рекао да си глуп, него си отворио безброј тема и ни у једној ниси ништа конкретно питао а очекујеш одговор. А ако си већ имао прилику да све то возиш, онда ти је тај ко ти је омогућио да возиш то могао и дати неке савете. А што се тиче вентила, само га ти остави ту где јесте, има он своју функцију. Него, како иде таj BMW GS 1600? То неки хибрид као репсол јамаха? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupi onaj koji ti se vise svidi i koji je u boljem stanju za novac koji imas, to je jedino pravilo... i jedan i drugi su odlicni motori tako da... na tebi je da odlucis, proprati malo oglase itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sergej bajkerr 0 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan BMW GS 1600 je motor za putovanje, ogroman je i jako lepo vuce i radi.Nije HIBRID Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da nov Ni u jednoj temi nisam rekao da imam tzr nego sam na registraciji lupioДруже, много си ти лупао. Отворио ко зна колико тема у којима ни сам не знаш шта хоћеш, питао за мотор да би после констатовао да кошта чак 600е, што уопште није пуно за тај модел, унапред планирашда буџиш ту нешто да би мотор ићао брже а ниси ни сео на мотор да видиш како иде. А по твом писању могу слободно да закључим да иде и више него довољно за тебе. Da nov sam na forumu što ne znaci da sam glup.Za RC ventil sam pitao jer nisam znao kako se odvrće.Siguran sam da ni ti nisi imao neka fascinantna pitanja kad si se registrovao na forum.Inace ja imam 16 godina i imao sam prilike da vozi BMW GS 1600cc i Hondu Cros Turrer 1200cc i Hondu Cbr 1000rr i znam šta je brzo.Sada sam odlucio da i sam kupim motor te samo trazim pomoc oko kupovine, i takodje znam da je 600 evra malo za taj model.HVALA BMW GS 1600cc i Hondu Cros Turrer 1200cc izgleda da ni ti ne stršiš iz klase šesnaestogodišnjaka. neko malo više neko malo manje ali svi ste glupi što je i prirodno tim godinama i pubertetu. gluplji je samo onaj koji ti je dao te ne postojece motore da voziš????? BMW u klasi GS ne postoji sa 1600 cc a Honda ima model crosstourrer 1200. posebno je glup onaj koji ti je dao CBR 1000 rr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sergej bajkerr 0 Napisano Jul 21, 2015 U prolazu, 14 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da nov Ni u jednoj temi nisam rekao da imam tzr nego sam na registraciji lupioДруже, много си ти лупао. Отворио ко зна колико тема у којима ни сам не знаш шта хоћеш, питао за мотор да би после констатовао да кошта чак 600е, што уопште није пуно за тај модел, унапред планирашда буџиш ту нешто да би мотор ићао брже а ниси ни сео на мотор да видиш како иде. А по твом писању могу слободно да закључим да иде и више него довољно за тебе. Da nov sam na forumu što ne znaci da sam glup.Za RC ventil sam pitao jer nisam znao kako se odvrće.Siguran sam da ni ti nisi imao neka fascinantna pitanja kad si se registrovao na forum.Inace ja imam 16 godina i imao sam prilike da vozi BMW GS 1600cc i Hondu Cros Turrer 1200cc i Hondu Cbr 1000rr i znam šta je brzo.Sada sam odlucio da i sam kupim motor te samo trazim pomoc oko kupovine, i takodje znam da je 600 evra malo za taj model.HVALA BMW GS 1600cc i Hondu Cros Turrer 1200cc izgleda da ni ti ne stršiš iz klase šesnaestogodišnjaka. neko malo više neko malo manje ali svi ste glupi što je i prirodno tim godinama i pubertetu. gluplji je samo onaj koji ti je dao te ne postojece motore da voziš????? BMW u klasi GS ne postoji sa 1600 cc a Honda ima model crosstourrer 1200. posebno je glup onaj koji ti je dao CBR 1000 rr. BMW GS 1600 POSTOJI KUCAJ NA GOOGLU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11824 Napisano Jul 21, 2015 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Najgluplje je kad ne shvatas da si glup,sreca mlad si pa se moze ispraviti,ali si tvrdoglav kao magarac pa ce malo teze ici ali zelim ti sve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 21, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Постоји, као што постоји и репсол јамаха.Може куцати на гуглу, једини резултат који ће му гугл избацити је: BMW GS 1600 je motor za putovanje, ogroman je i jako lepo vuce i radi.Nije HIBRID Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10567 Napisano Jul 22, 2015 Hronični Motociklopata, 7348 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Oba motora koja si naveo ( Nsr,Tzr) su 90% isti qrac samo drugo ime, opste karaktetistike i performanse su im skoro iste sa minornim razlikama, uzmi tog kojeg nadjes u boljem stanju i teraj i OBAVEZNO povedi sa sobom nekog ko se vise razume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 22, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Само што је онај новији nsr (fox eye) много много лепши Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Jul 22, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Da nov Ni u jednoj temi nisam rekao da imam tzr nego sam na registraciji lupioДруже, много си ти лупао. Отворио ко зна колико тема у којима ни сам не знаш шта хоћеш, питао за мотор да би после констатовао да кошта чак 600е, што уопште није пуно за тај модел, унапред планирашда буџиш ту нешто да би мотор ићао брже а ниси ни сео на мотор да видиш како иде. А по твом писању могу слободно да закључим да иде и више него довољно за тебе. Da nov sam na forumu što ne znaci da sam glup.Za RC ventil sam pitao jer nisam znao kako se odvrće.Siguran sam da ni ti nisi imao neka fascinantna pitanja kad si se registrovao na forum.Inace ja imam 16 godina i imao sam prilike da vozi BMW GS 1600cc i Hondu Cros Turrer 1200cc i Hondu Cbr 1000rr i znam šta je brzo.Sada sam odlucio da i sam kupim motor te samo trazim pomoc oko kupovine, i takodje znam da je 600 evra malo za taj model.HVALA BMW GS 1600cc i Hondu Cros Turrer 1200cc izgleda da ni ti ne stršiš iz klase šesnaestogodišnjaka. neko malo više neko malo manje ali svi ste glupi što je i prirodno tim godinama i pubertetu. gluplji je samo onaj koji ti je dao te ne postojece motore da voziš????? BMW u klasi GS ne postoji sa 1600 cc a Honda ima model crosstourrer 1200. posebno je glup onaj koji ti je dao CBR 1000 rr. BMW GS 1600 POSTOJI KUCAJ NA GOOGLU ne postoji samo kada na googlu utupkaš bmw gs 1600 otvori ti seriju K 1600 .. u maloj slici pa kada klikneš na nju ljepo ti piše o kojem modelu je rjec. to ti je ovo: https://www.google.hr/search?q=bmw+gs+1600&biw=1465&bih=919&tbm=isch&imgil=ABzRQjkined0mM%253A%253BfWIJlQr0LiZRJM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fmotorsite.co%25252Fbmw-k-1600-gtl-exclusive-technical-information&source=iu&pf=m&fir=ABzRQjkined0mM%253A%252CfWIJlQr0LiZRJM%252C_&usg=__kfxY3KI5QbYMKHARRqZ7RcbfJ5I%3D&ved=0CCQQyjdqFQoTCImn3YjP7sYCFYm2FAoddTIIgw&ei=NnyvVYm0IYntUvXkoJgI#imgrc=_&usg=__kfxY3KI5QbYMKHARRqZ7RcbfJ5I%3D ajde stavi neku sliku bmw gs 1600. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 22, 2015 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A ko ti je dao na probu K1600 ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 22, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan BMW GS 1600 je motor za putovanje, ogroman je i jako lepo vuce i radi.Nije HIBRID Ne vredi ti niišta. Najgluplji post na ovom forumu ikada je da su divlje jagode bolji bend od roling stonsa Doduše ni ovo nije za bacanje,...uz repsol rizla yamahu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...