Dulence 96 Napisano Jul 16, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko sam pogresio lokaciju temu vi je premestite. Razgovarao sam sa prijateljima da idemo na GP trke u Cesku. Nismo ranije isli pa nam je svaki savet dobro dosao.Sto se tice odlaska to nije problem..inace idemo kolima,ne motorima. Ima li tamo nekakvih komplikacija oko parkinga? Gledao sam na sajtu gp-a i vidim da je cena karti 68 eur..kako se to porucuje? Moze li se platiti pay pal-om? Jos jednom,prihvatamo svaki savet. Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 16, 2015 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan put je ok jednio ima delova autoputa koji su kocke kao stari put novi sad beograd,karte se mogu kupiti i od preprodaaca ili nekom kome su ostale za 50 eura,a preporucujem i odlazak u bec ili pre ili posle trke na par dana jer je put duzi svega oko 50-60 km ako se dobro secam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan MI smo išli motorima pre par godina. Ogroman parking postoji za automobile i motore na nekoj njivi gde je prethodno izvađena repa ili kupus. Karte smo kupili na samom ulazu u petak i koštale su nas 80 eura. Pošto mnogo naših zemljaka živi u Beču, možda je bolje da spavate u Beču i da putujete do Brna. Ima oko 130 km i stiže se do staze za 1,5 sati. Postoji veliki kamp blizu staze ali nismo ulazili. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jul 17, 2015 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Da se uključim. Sve bitno ste propustili ☺. Najveća fora je u kampu, jer je to jedan skup ludaka koji retko gde moze da se vidi, i moja je preporuka da ako možete obavezno budete smešteni u kampu. Ludnica u kampu traje od četvrtka popodne do nedelje ujutru. Karte su 68 evra do 31. Jula a onda poskupljuju na 90 evra za vikend/kao i za trku (cena karte za samu trku nije jeftinija) koliko se plaća parking koji se nalazi izmedju kampa i staze na žalost ne mogu da se setim al mislim da nije jeftin. Što se tiče puta do Brna postoji više kombinacija naravno. Mi uvek koristimo rutu koja ide magistralnim putem kroz Madjarsku,pored Balatona pa najmanjom mogućom merom po autoputu,do isključenja za Bratislavu. U Slovačkoj i Češkoj za motore nema putarine. Ukoliko idete motorima za Brno, obavezna preporuka je da, ukoliko posedujete novije motore, a ne odsedate u kampu, obezbedite smeštaj sa sigurnim parkingom za motore, jer je bilo slučajeva prošlih godina da su kradeni motori. E da, karte se mogu kupiti i sa običnim platnim karticama sa kojima je moguće obavljati kupovinu u inostranstvu. A same karte stižu kao e-karta koju jednostavno odštampate i to je to. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 20, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ovako ko što kaže Sponja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jul 20, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Sponja, koliko dugo ste putovali tim magistralnim putevima do Brna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jul 21, 2015 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Krenemo ujutru oko 7 iz Zr. odnosno Ns nadjemo se na Kelebiji, tu pređemo granicu oko 8:15, naravno nema gužve kao na Horgosu. Sa stajanjem negde na Balatonu na ručak i obaveznom kišom u delu puta ☺ u Brnu smo do 16h. Koliko se sećam, kilometraza je manja nego autoputem, sem što naravno ne preporučuje se divljanje i jurcanje, ali put je skroz ok i nema umiranja od dosade kao na autoputu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan @Sponja: pre svega hvala na odgovorima..da li bi mogao tu vasu rutu da nam pokazes na google maps-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 21, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukucaj Kelebija - Brno i blokiraj plaćanje putarine i dobićeš rutu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 21, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam to uradio,mada ne znam koliko je ovo verodostojno. Evo primera prolaz kroz Srbiju..oznacio "avoid tolls" i on me salje isto autoputem..sad za gore dalje ne znam koliko je ispravno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 22, 2015 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan posle balatona moze u vise pravaca za sever na autoput, a moze i preko sombatheljija za bec,pa posle brno,samo se mora paziti na nove vinjete u madjarskoj koje idu po nekim oblastima svaka za sebe a moze i posebno za celu madjarsku,ali se mora dobro prostudirati gde trebaju jer su uvedene i gde nema autoputa,ai na nekom delovima gde se prikljucuje na autoput,ako se dobro secam postojao je i stari put djer bratislava pa mozda je moguce proci i bez putarine u madjarskoj Promenio Jul 22, 2015 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 22, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti garantujem da od Kelebije do Brna (google maps) nema putarina i da je put dobar. Išao kolima više puta, motorom... za Srbiju ti i onako ne treba google maps - umeš sam da zobiđeš autoput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Jul 22, 2015 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nigde nije uvedeno gde nema autoputa. Uvedene su lokalne vinjete, malo jeftinije, za one koji putuju samo u lokalu. Jedino gde je uvedeno a da ranije nije bilo je obilaznica oko Budimpešte i autoput kroz sam grad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Jul 24, 2015 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem da vam posaljem rutu na Google maps-u, ali ću biti u mogućnosti tek za koji dan kad se vratim u Srbiju, jer sam trenutno na odmoru. Ali kao što kaže to crank, ukucajte samo Kelebija-Brno, uključite ograničenja i dobićete rutu. U svakom slučaju pošaljem prvom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Jul 24, 2015 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan U redu je..nije potrebno slati nista.Hvala svima na komentarima.Uglavnom sam potrebno saznao..opet,ako jos neko ima kakvih saveta ili slicnog neka podeli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Avgust 10, 2015 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna cenu kampa? Koliko je kamp udaljen od staze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Avgust 10, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Da se uključim. Sve bitno ste propustili ☺. Najveća fora je u kampu, jer je to jedan skup ludaka koji retko gde moze da se vidi, i moja je preporuka da ako možete obavezno budete smešteni u kampu. Ludnica u kampu traje od četvrtka popodne do nedelje ujutru. Karte su 68 evra do 31. Jula a onda poskupljuju na 90 evra za vikend/kao i za trku (cena karte za samu trku nije jeftinija) koliko se plaća parking koji se nalazi izmedju kampa i staze na žalost ne mogu da se setim al mislim da nije jeftin. Što se tiče puta do Brna postoji više kombinacija naravno. Mi uvek koristimo rutu koja ide magistralnim putem kroz Madjarsku,pored Balatona pa najmanjom mogućom merom po autoputu,do isključenja za Bratislavu. U Slovačkoj i Češkoj za motore nema putarine. Ukoliko idete motorima za Brno, obavezna preporuka je da, ukoliko posedujete novije motore, a ne odsedate u kampu, obezbedite smeštaj sa sigurnim parkingom za motore, jer je bilo slučajeva prošlih godina da su kradeni motori. E da, karte se mogu kupiti i sa običnim platnim karticama sa kojima je moguće obavljati kupovinu u inostranstvu. A same karte stižu kao e-karta koju jednostavno odštampate i to je to. Ja kupih karte normalno po 68 eura u petak na treningu, znaci da ne poskupljuje. Parking kod staze se ne placa samo obavezno ponesite saobracajnu jer u protivnom necete izaci sa parkinga, velike su kontrole bas zbog kradje. Aky, kamp je jako blizu staze, svuda ides peske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Avgust 10, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Parking je 6€ po motoru,i ima ih vise,u zavisnosti od karte imas i parking. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Avgust 10, 2015 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cena kampa je oko 20 eura za šator i motor po danu,s tim što su bezobrazni pa se ne naplaćuje noćenje nego dan, tako da kad stigneš u četvrtak oni ti naplate 4 dana (četvrtak,petak,subota,nedelja), pa ispadne okvirno oko 80 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sponja 330 Napisano Avgust 10, 2015 Zainteresovan, 517 postova Lokacija: Novi Sad - Zrenjanin Motocikl: KTM 1290 Super Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Da se uključim. Sve bitno ste propustili ☺. Najveća fora je u kampu, jer je to jedan skup ludaka koji retko gde moze da se vidi, i moja je preporuka da ako možete obavezno budete smešteni u kampu. Ludnica u kampu traje od četvrtka popodne do nedelje ujutru. Karte su 68 evra do 31. Jula a onda poskupljuju na 90 evra za vikend/kao i za trku (cena karte za samu trku nije jeftinija) koliko se plaća parking koji se nalazi izmedju kampa i staze na žalost ne mogu da se setim al mislim da nije jeftin. Što se tiče puta do Brna postoji više kombinacija naravno. Mi uvek koristimo rutu koja ide magistralnim putem kroz Madjarsku,pored Balatona pa najmanjom mogućom merom po autoputu,do isključenja za Bratislavu. U Slovačkoj i Češkoj za motore nema putarine. Ukoliko idete motorima za Brno, obavezna preporuka je da, ukoliko posedujete novije motore, a ne odsedate u kampu, obezbedite smeštaj sa sigurnim parkingom za motore, jer je bilo slučajeva prošlih godina da su kradeni motori. E da, karte se mogu kupiti i sa običnim platnim karticama sa kojima je moguće obavljati kupovinu u inostranstvu. A same karte stižu kao e-karta koju jednostavno odštampate i to je to. Ja kupih karte normalno po 68 eura u petak na treningu, znaci da ne poskupljuje. Parking kod staze se ne placa samo obavezno ponesite saobracajnu jer u protivnom necete izaci sa parkinga, velike su kontrole bas zbog kradje. Aky, kamp je jako blizu staze, svuda ides peske. Sad sam skontao da je pre-sale cena važila do 31.07 samo za online kupovinu te nakon toga poskupela, a da izgleda cena ostaje ista za kupovinu karata na blagajnama motodroma. ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...