sashac 8204 Napisano Jul 16, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/575896/Oboren-motocikista-u-ulici-Kneza-Milosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 16, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Neminovno sa sezonom idu i te stvari.. Nazalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jul 16, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da je kolega ok... ja ovih dana imam samo reci hvale za vozace automobila...pazljivi....uvidjajni..i pricljivi......pola mi zavidi, a pola pita jel mi vruce...... prosto sam zbunjen...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jul 16, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Neminovno sa sezonom idu i te stvari.. Nazalost. Давно је сезона почела да би се тешили тим стварима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Jul 17, 2015 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je neko morao proći na crveno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...