Dr Gabi 0 Napisano Jul 16, 2015 U prolazu, 2 postova Lokacija: Vladimirovac Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa hondom. Menjao pumpu goriva, filter goriva, fillter vazduha i uradio servis karburatora i ne ide. 5 i 6 brzinom lose ide, u malim obrtajima prima gas a kad stigne do 6-7000 obrtaja nece, uopste ne reaguje. U drugim brzinama lepo vuce al kad stigne famozna 6 kraj i da, na leru radi drugacije nego pre cak se ponekad i gasi . neki predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 16, 2015 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nekada pumpa moze davati los pritisak, prenizak. Izmeri protok usmerivanjem creva dovoda goriva na karb u neku flasu. Meni na to mirise.. Mozda pumpa nije dobra ili je pogresbih karakteristika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 16, 2015 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dok nisi promenuo pola delova prekontroliši direct air induction,pisao sam u ovoj temi o tome http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105219-pitanje-cbr-f3/ Dva puta me to jebavalo(jednom mojom greškom,pošto nisam nakačio creva dobro a drugi put se zaprljalo) i trokirao je motor na najgluplje načine. A ako nije do toga onda polako teraj dalje sa pregledom...svećice...itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...