pero rep 127 Napisano Jul 13, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,ove godine mi je u planu da obidjem Moldaviju pa malo Ukrajine i nazad,dali neko ima kakva iskustva..viza?Znam da je trebala i dobijala se u Bukurestu u njinom konzulatu,sada mi rekose da netreba??Bilo kakva informacija bi mi dobro dosla,hvala u napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Jul 13, 2015 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan J bi mozda do moldavije..jednom... mene zanima sta tamo ima lepo videti? jesu li putevi ok...i sta treba od papira... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Avgust 6, 2015 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Od danas, građanima Srbije više nisu potrebne vize za putovanje u Moldaviju. Uskoro se očekuje i ukidanje viza za građane BiH. http://www.klubputnika.org/servis/vize/evropa/2982-moldavija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deji 5 Napisano Septembar 20, 2016 U prolazu, 18 postova Lokacija: JABUKOVAC Motocikl: Yamaha R1 Yamaha Fazer 800 Prijavi odgovor kao problematičan Dali je neko ove godine isao put Rusije preko Moladavije? Na mnogo sam mesta nasao (procitao) da su vize jos uvek potrebne a neki kazu da nisu vise potrebne. Sad sam u dilemi i ne znam sta je zaista tacno? Voznju planiramo za sledecu godinu ali ipak bi da na vreme budem informisan i drugacije isplaniram rutu ako su vize ipak potrebne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Septembar 20, 2016 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovog leta obišao celu Moldaviju (između ostalog). Vize ti ne trebaju, vinjeta za motor se ne plaća (nemoj da te rade na granici). Srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 20, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A kroz Ukrajinu?Znam da su našim bajkerima zabranili ulaz iz Rusije,pa su išli okolo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Septembar 20, 2016 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iz Moldavije u Ukrajinu ulaziš bez problema. Na bilo koju stranu. Dva puta sam prelazio tu granicu ovog leta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Septembar 20, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovog leta obišao celu Moldaviju (između ostalog). Vize ti ne trebaju, vinjeta za motor se ne plaća (nemoj da te rade na granici). Srećno! A putopis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 718 Napisano Septembar 20, 2016 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan To sam hteo i ja da pitam,bilo bi bas doro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17680 Napisano Septembar 20, 2016 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma, mora čovek da nađe motivaciju... ali, ide zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Septembar 20, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nismo ni sumnjali,samo da te potsetimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Septembar 20, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Shelle se muvao po Rusiji i Ukraini celo leto,al njegov plan puta je nalik ...paaaa nicemu nije nalik...random destinacije... al zakacio se za taj kraj...covek poznaje prilike...ima u njegovom putopusiu Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Septembar 21, 2016 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Daj link od putpisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Septembar 21, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/114364-Natam-navam-a-gde---videcemo Послато са LG-E460 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Octobar 6, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan To mi treba, Moldavija sledece leto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša-Srbija 42 Napisano Novembar 3, 2016 Svrati ponekad, 143 postova Motocikl: Yamaha TW200 (1987), Honda Africa XRV 750 (1993), Yamaha TW125 (2001), Yamaha XT660X (2004), NSU Super Max (1957), NSU Pretis (1968) Prijavi odgovor kao problematičan Samo tebi treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...