pecavb 0 Napisano Mart 8, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi pomogne. Imam problem sa punjenjem, kada mi motor radi na leru ili na 4 000 obrtaja puni 13.5, sto ja mislim da je ok, ali kada upalim svetla oboreno i dugacko punjenje padne na 11,5. interesuje me posto sam skinuo klemu sa akumulatora motor se gasi, da li je to normalno da ne moze da radi motor bez akumulatora, i da li je mozda problem u akumulatoru sto ima lose punjenje kada se upale potrosaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan pa mozda te zeza regler,ili je probila neka faza na altelnatoru,pa nema snage za punjenje kada upalis potrosace,mada bez potrosaca struja bi trebala da je oko 14v pa i malo preko kada je upaljen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da mi pomogne. Imam problem sa punjenjem, kada mi motor radi na leru ili na 4 000 obrtaja puni 13.5, sto ja mislim da je ok, ali kada upalim svetla oboreno i dugacko punjenje padne na 11,5. interesuje me posto sam skinuo klemu sa akumulatora motor se gasi, da li je to normalno da ne moze da radi motor bez akumulatora, i da li je mozda problem u akumulatoru sto ima lose punjenje kada se upale potrosaci. Nema veze s akumulatorom.Idi kod auto-elektricara,da ti sve proveri.Da sad nebi nagadjali,da li je regler,rotor,stator,neka dioda,....glupo je . Odes kod nekog,za koga znas da je dobar i on ti sve proveri,i namesti.To je najjeftinija varijanta. Moj pokojni otac je bio auto-elektricar.Moj ti je savet da se ne igras sa tom instalacijom,ako ne znas.Jer je opasnija nego u kuci... ps.nikada se ne skida klema s akumulatora dok motor radi.Tada moze da dodje do spaljivanja reglera,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, ako je regler crkao cuo sam da neko u Kg-u pravi te reglere za motore, ali u svakom slucaju cu da odvezem kod elektricara. Hvala jos jednom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6509 Napisano Mart 9, 2008 Enduraš, 6433 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Baci pogled na ovu temu http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=15128.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Aco hvala ti puno, potpuno isti proble imam, dzigericu mi je pojeo i sumnjao sam na regler. Cuo sam da neko u KG pravi te reglere za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan I zaboravio sam da te pitam kako si znao da ti je regler crko, kako si ga imerio, ja sam probao po user manualu, ali mi nesto ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6509 Napisano Mart 10, 2008 Enduraš, 6433 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako precizan instrument da bu ga izmerio po user manualu nisam imao ni ja, ali sam proverio sve ostalo sto bi moglo da bude problem, kontakte, alternator i akumulator. Na kraju sam pozajmio regler da bi video da nije do njega i ispalo je da jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Tako precizan instrument da bu ga izmerio po user manualu nisam imao ni ja, ali sam proverio sve ostalo sto bi moglo da bude problem, kontakte, alternator i akumulator. Na kraju sam pozajmio regler da bi video da nije do njega i ispalo je da jeste. Cekaj ti si neki majstor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6509 Napisano Mart 10, 2008 Enduraš, 6433 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne truj decku temu, tuzicu te lalajku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off stvarno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano Mart 10, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan OK, i ja bih uzeo od nekog da probam, nego niko nema ovde u kraju SV, pa cu da ga proverim kod Gagija u Balosavi kad budem vozio motor na servis, da budem siguran da je on. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Mart 10, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan interesuje me posto sam skinuo klemu sa akumulatora motor se gasi, da li je to normalno da ne moze da radi motor bez akumulatora... Zimus kada sam palio motor desilo mi se da mi je jednom spala klema sa akumulatora dok je radio na leru i ugasio se, predpostavljam da je to normalno za SV-a.. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecavb 0 Napisano Mart 10, 2008 U prolazu, 27 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan dobro si mi to rekao, bas sam se razmisljao, da li je to normalno, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...