bojanh 142 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Rastavio sam kocione celjusti,povadio klipove i treba da ih detaljno operem.Da li se sme koristiti benzin za pranje ili ce gumice klipova da nabubre ?Ili je bolje da koristim brake cleaner ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Jul 8, 2015 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Wurth Brake Cleaner, dobar je...mislim da je oko 350 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Jul 8, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam srafcigerom da skinem unutrasnje gumice i sve detaljno oprao benzinom i brake cleanerom,pa je unutrasnjost kao nova.Malo sam zagrebao neke klipove klestima kad sam ih vadio napolje,to su sitne ogrebotine koje jedva zapinju pod noktom.Da li uzeti najfiniju vodenu smirglu pa to srediti...ne bih da ih ubacujem ovakve nazad da ne grebu gumice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Jul 8, 2015 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čudo al se to pere vodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 9, 2015 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To sto ce klip da "ogrebe" gumicu jos je i najmanji problem. Pazi ti da on ne ogrebe cilindar (prostor gde se krece). Zasto si uopste koristio klesta? Toliko zaribalo? To se radi kompresorom... ... a sto se gumica tice, otvori se za nove iz Zrenjanina (ima o tome ovde dosta pisanja) i ne sklapaj bez toga. Jos neke detalje koji se podrazumevaju necu ni da pominjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Jul 9, 2015 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan evo link http://www.sigurnost.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=28 Radi kako treba ili ne pipaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 142 Napisano Jul 10, 2015 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Prijavi odgovor kao problematičan Gumice su sve u dobrom stanju. Klestima je hvatano za sam pocetak klipa koji ne ulazi u cilindar,nego uvek viri napolju i nisu to velike ogrebotine,jedva da se osete pod noktom,to sam presao par puta vodenom smirglom za svaki slucaj da nema ostrih ivica. Sve je sredjeno,namontirano nazad,sipano novo ulje,izluftirano i odlicno radi sad...pre mi je nekad seckala rucica kocnice,sad vise ne. A za ubuduce ih vadim sigurnijom metodom,kompresor ili dok su na motoru pod pritiskom ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...