Niske 177 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan BMW F 650 GS 2001 godište Na satu 39.000 km Ja sam 1. Vlasnik u Srbiji, a prilikom uvoza iz Italije na satu je bilo 20.300 km. Realno, motor je već tada prešao više, ali sam ja to prihvatio i mogu da garantujem samo za ovih 19.000 koje sam ja napravio sa njim. Kada sam ga uzeo, zamenjeni su lanac i lančanici kao i semerinzi i ulje prednje viljuške. Zamene filtera, motornog ulja i rashladne tečnosti se podrazumevaju, kao i zamene kočionih pločica prema istrošenosti. Za ovu sezonu je pri kilometraži od 38.700 zamenjen filter ulja, ulje ( korišćeno je Bardahl XTC 60 15W-50 ulje) i Bardahl rashladna tečnost. Pre 5 godina je ugrađen Joškin regler i od tada je rešen problem punjenja akumulatora. Takođe, pre 3 godine je zamenjen i hidrozatezač lanca razvoda, a prošle sezone je radjen servis vodene pumpe i zamenjeni su semerinzi vodene pumpe. Motor nije imao ozbiljnih havarija, ali su na njemu prisutni tragovi korišćenja i ja se nisam trudio da ih sakrijem jer ne očekujem da motor od 14 godina izgleda kao nov. Najveći nedostatak je što mu ne radi obrtomer. Meni to nije smetalo ali sam svestan da će to nekome možda biti veliki nedostatak. Ja očekujem da za njega dobijem 2.200 € U dogovoru sa potencijalnim kupcem, cena može da ide malo dole, ali me zamene ne zanimaju. Motor je registrovan do 01.08.2015. a registracija će naravno biti produžena. Kontakt 063 247 159 - Nenad 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 7, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan koliko kw? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Jul 7, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan 652 kubika 37 kw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Jul 17, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodat. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Octobar 11, 2015 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka, motor nije prodat i dalje je u ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...