Hrundi 64 Napisano Jul 6, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam novu kacigu Nolan N104Evo i komunikaciju N-COM B5. Žena nosi Caberg Kondu i njoj sam uzeo komunikaciju Twiins D3 LSA (Koja se prodaje i pod imenom Caberg Just Speak) sa namerom da ih koristimo kao bluetooth interkom.Međutim imam problem i to sa N-COM.B5 stiže sa ugrađenim softverom verzije 1.01. Prilikom povezivanja na N-COM (www.n-com.it) daje informaciju da postoji update (verzija 1.03).I sad kreće zezanje bez prestanka:- ni na jedan poznati način update ne može da se skine, ni zipovana verzija, ni programska, ni na jednom jeziku koji poznajem (4). Dakle, greška je kod njih.- Nolanov program za Windows N-Com Wizard verzije 2.0 razlikuje se softverski od aplikacije za Android. Aplikacija je očigledmno najnovija softverska verzija i sa njom bi sve moglo da se uradi - DA POSTOJI NAČIN DA SE ANDROID APLIKACIJA PRIKLJUČI NA KOMUNIKACIJU U KACIGI - a ne postoji i nije predviđen.Dok ne apdejtujem softver u komunikaciji ne mogu da uparim svoju i ženinu komunikaciju i to me izluđuje. Već sam poslao mail Nolanu ali znajući Italijane...Inače telefon i radio u B5 funkcionišu savršeno, svi sa kojima sam razgovarao telefonom u vožnji (uključujući i probu na 160) kažu da se ništa ne čuje i da nikad ne bi rekli da sam na motoru.Ima li iko iskustva, novu verziju firmvera za B5, savet, ideju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jul 6, 2015 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj ovaj link, odavde sam ja malopre skinuo: http://www.n-com.it/site/download/firmware/N-Com_B5_v.1.03_en.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hrundi 64 Napisano Jul 7, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi, prijavljuje istu grešku i sa ovim fajlom (greška u učitavanju .dfu). Mislim da je greška u N-Com Wizardu (verzija 2.2 iako na ikonici stoji 2.0 - aljkavo!).Možeš li mi poslati telefon na PP da se čujemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Jul 7, 2015 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na drugom računaru (32bit, 64bit operativni sistem), i ako neće, sve što si uradio pošalji na neki support mejl Nolanu. Pitanje je da li ćeš dobiti odgovor, ali ništa ne košta da probaš. Ne bih da me pogrešno razumeš, ja nemam n-com, i nisam radio apdejt pa da ti sigurno kažem da radi. Požalio si se da ne možeš da skineš zip, pa rekoh da barem to rešimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hrundi 64 Napisano Jul 7, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve to već uradio, sad čekam Nolance. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...