Bankbase 50 Napisano Jul 27, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Pricao sam sa advokatom, naravno. Advokat kaze da bi trebalo da su svi elementi tu: steta, stetnik I veza izmedju ta dva. A kako sam izgubio kontrolu, ne znam. Nisam kocio sigurno. Mozda je bilo necega u blatu, dovoljno je da nije iste gustine pa da krene motor u stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Octobar 16, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Stigao mi je odgovor iz JP Putevi Srbije, peru ruke od blata "На основу одредбе члана 20. став 1. тачка 1. Закона о локалној самоуправи ("Сл.гласник РС" бр.129/07) улицама у насељу управља локална самоуправа, а не ЈП "Путеви Србије". Уколико би се радило о томе да је наведена улица истовремено и државни пут I или II реда, сходно одредби члана 8. став 2. тачка 2. Закона о главном граду ("Сл.гласник РС" бр. 129/07) државним путевима на територији Београда управља град Београд. Такође, пошто се узрок наношења блата на наведену улицу налази на локалном путу, у надлежности локалне самоуправе су локални путеви." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 16, 2015 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan I sta sad to treba da znaci? Ok, tuzices nadleznu opstinu?! Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Octobar 16, 2015 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Послаћу им предлог за вансудско поравнање вероватно, као и овима. Само још размишљам да ли да шаљем у општину или у град, или на обе адресе, па да заиграмо стони-тенис а ја да будем лоптица. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano April 7, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan другари, имам добре вести, стигла је понуда осигуравајуће куће путара за износ за поравнање. Неприхватљиво је ниска и ићи ћемо на тужбу, али је јако добро што имамо признање кривице путара. Истераћу ово због себе али и због других, мислим да је то једини начин да им ставимо до знања да су у питању наши животи и да не смеју да се играју. Да сам погинуо, жалили би ме неко време и ником ништа. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano April 7, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 983 Napisano April 7, 2016 Very Funny Rider, 1125 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Tuži ih. Molim te! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano April 12, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan 'Ћу! Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano April 14, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Izveštavaj dalje kako je prošlo. Ja sam imao dve situacije sa kolima, jednom manja, jednom prilična šteta zbog nemarnosti putara. Ali nisam znao da za to mogu da ih ganjam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano April 14, 2016 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan 10 meseci ?????????????????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Avgust 28, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Da prijavim - platili su mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Avgust 28, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Avgust 28, 2016 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Svu utvrđenu materijalnu štetu Послато са Lenovo K920 уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Septembar 11, 2016 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Drago mi je da si isterao do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...