Bubba Zanetti 1 Napisano Mart 7, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam visok, crn, zivim na moru i ne salim se... ;D , ah, da, a motor mi ima isto kubika kao tvoj... Dobrodoslica... Pa gde si ti celog mog zivota Hvala svima na dobrodoslici !!! pa, lijepo pise u profilu: BUDVA ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 8, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla Nado i drago mi je sto je sve vise ljepseg pola medju bajkerima Hvala... I meni je drago sto ima sve vise zena na motorima onda ste i vi nekako veseliji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 8, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam visok, crn, zivim na moru i ne salim se... ;D , ah, da, a motor mi ima isto kubika kao tvoj... Dobrodoslica... Pa gde si ti celog mog zivota Hvala svima na dobrodoslici !!! pa, lijepo pise u profilu: BUDVA ;D Pa dobro i nije tako daleko Samo sto se ja bojim vukova... jedna crvenkapa tako nadrljala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dex357 11 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan cao i tebi,dobro nam dosla! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam visok, crn, zivim na moru i ne salim se... ;D , ah, da, a motor mi ima isto kubika kao tvoj... Dobrodoslica... Pa gde si ti celog mog zivota Hvala svima na dobrodoslici !!! pa, lijepo pise u profilu: BUDVA ;D Pa dobro i nije tako daleko Samo sto se ja bojim vukova... jedna crvenkapa tako nadrljala He, he, he... dobrodošla Nado i od mene... A vuk ima da nadrlja oklagijom broj 8 za srednje teške prekršaje kada mu žena vidi da kibicuje Ništa lično wulfy ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, zena za volanom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 207 Napisano Mart 8, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam visok, crn, zivim na moru i ne salim se... ;D , ah, da, a motor mi ima isto kubika kao tvoj... Dobrodoslica... Pa gde si ti celog mog zivota Hvala svima na dobrodoslici !!! pa, lijepo pise u profilu: BUDVA ;D Pa dobro i nije tako daleko Samo sto se ja bojim vukova... jedna crvenkapa tako nadrljala He, he, he... dobrodošla Nado i od mene... A vuk ima da nadrlja oklagijom broj 8 za srednje teške prekršaje kada mu žena vidi da kibicuje Ništa lično wulfy ;D ;D ;D Precera ga, obicno uzme broj 7... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 8, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam visok, crn, zivim na moru i ne salim se... ;D , ah, da, a motor mi ima isto kubika kao tvoj... Dobrodoslica... Pa gde si ti celog mog zivota Hvala svima na dobrodoslici !!! pa, lijepo pise u profilu: BUDVA ;D Pa dobro i nije tako daleko Samo sto se ja bojim vukova... jedna crvenkapa tako nadrljala He, he, he... dobrodošla Nado i od mene... A vuk ima da nadrlja oklagijom broj 8 za srednje teške prekršaje kada mu žena vidi da kibicuje Ništa lično wulfy ;D ;D ;D Precera ga, obicno uzme broj 7... Dobro de... kad ti kažeš ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Mart 8, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla. Gde su slike uspavane lepotice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz i dobrodosla, a sto se mera tice .... reaspect!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A ja sam visok, crn, zivim na moru i ne salim se... ;D , ah, da, a motor mi ima isto kubika kao tvoj... Dobrodoslica... Pa gde si ti celog mog zivota Hvala svima na dobrodoslici !!! pa, lijepo pise u profilu: BUDVA ;D Pa dobro i nije tako daleko Samo sto se ja bojim vukova... jedna crvenkapa tako nadrljala He, he, he... dobrodošla Nado i od mene... A vuk ima da nadrlja oklagijom broj 8 za srednje teške prekršaje kada mu žena vidi da kibicuje Ništa lično wulfy ;D ;D ;D Kazu ljudi da je oklagija iz raja izasla Hvala na dobrodoslici Markone... tek sam sad skontala da si ti taj sto ga Djenerale spominjao kad je pricao o voznji do Batocine... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zena za volanom 3 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla. Gde su slike uspavane lepotice? Motor i ja prvi bliski susret na misheluku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Mart 9, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa. Lepe nema sta. U veselju da se navozate. I da zadrzis taj osmeh za stalno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 9, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici Markone... tek sam sad skontala da si ti taj sto ga Djenerale spominjao kad je pricao o voznji do Batocine... Taj sam ;D nadam se da ćeš nam se pridružiti u budućim avanturama koje ću organizovati uskoro... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boskegsxr 1 Napisano Mart 9, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla i pozdrav od jos jednog bosanca ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan dobro nam dosla Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
babynik 0 Napisano Mart 11, 2008 U prolazu, 11 postova Lokacija: VELIKA PLANA Motocikl: yamaha viraqo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro dosla u klub Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da pitam sto ne spominjes da si se "zapljunula" ovde nego ja moram da slucajno otkrivam tvoj post , a onda sam se "setio" da se nismo ni videli ni culi poslednjih dana... Inace, moram da bezim od tebe jer je Sandra rekla da ces me ubiti jer sam se juce vozao a nisam ti se javio :-\ Nego...dobrodosla ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Mart 11, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da pitam sto ne spominjes da si se "zapljunula" ovde nego ja moram da slucajno otkrivam tvoj post , a onda sam se "setio" da se nismo ni videli ni culi poslednjih dana... Inace, moram da bezim od tebe jer je Sandra rekla da ces me ubiti jer sam se juce vozao a nisam ti se javio :-\ Nego...dobrodosla ;D Mali off: Kakve su čehinje A ni mene nisi zvao na tu vožnju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 11, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam hteo da pitam sto ne spominjes da si se "zapljunula" ovde nego ja moram da slucajno otkrivam tvoj post , a onda sam se "setio" da se nismo ni videli ni culi poslednjih dana... Inace, moram da bezim od tebe jer je Sandra rekla da ces me ubiti jer sam se juce vozao a nisam ti se javio :-\ Nego...dobrodosla ;D Mali off: Kakve su čehinje A ni mene nisi zvao na tu vožnju! Sto ce me ionako ubiti a ne jos i za ovo offovanje Cehinje su doooobre...ali s obzirom da sam u busu bio sa preko 40 devojaka ;D i par gospodja onda ipak moram da posebno pohvalim Novosadjanke i Beogradjanke ;D posto su zasenile devojke iz Praga (Praskinje ) Uuuuffff, al je bilo dobro ;D E da, ovaj, Nado dobrodosla ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Federfufna 12 Napisano Mart 12, 2008 U prolazu, 64 postova Motocikl: Yamaha XV535 Virago - Purple Rain Prijavi odgovor kao problematičan Hellooooouuuuuuu daaarling nik ti je ........ praaavi! :D E.......znash onu dechiju? Shta da ti pishem, shta da ti velim, kad ti i onako, sve dobro želim! :-* :-* :-* Inace, moram da bezim od tebe jer je Sandra rekla da ces me ubiti jer sam se juce vozao a nisam ti se javio :-\ Rekla sam samo da cesh ga ubiti, a ne i da treba da bezi od tebe!!! ;D ;D :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 12, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadovoljna ali moj novcanik nije Jedino sto sam skoro saznala losu vest, da mi je rezervoar malo rdjav tako da ako neko cuje za dobar rezervoar (Suzuki GS 500 E '98) neka javi, PLEASE Ali nemoj da brigas prva duza voznja je Umag vidimo se prije u N.S. na sajmu Doći ćemo mi prije od njega,njemu je NS daleeeeko Zare, iz istog razloga sto ti volis NS ja volim Bljeljinu. Svaka cast za zurku... Bilo mi je extra! Obozavam bosance.... kod vas mi je uvek nekako posebno toplo oko srca Znači...i ti ideš u lov na snajke... nisam se tome nadao od tebe :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...