AIeksandar 396 Napisano Jun 25, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan korisceni svega par puta za jedan poslic, znaci isprobani - rade Sad mi vise nece trebati ja mislim, tako da idu na dobos..evo ih isti ovakvi, + kutija + sertifikat o bazdarenju. 1. http://www.lincos.rs/moment-kljuc/moment-kljuc-5-25nm-atw-sct60(35e) 2. http://www.lincos.rs/moment-kljuc/moment-kljuc-19-110nm-atw-sct80(40e) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jun 25, 2015 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Jesu to fixne cene? Zainteresovan sam za ovaj drugi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Jun 26, 2015 Iceman, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo kilo kljuc 1. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano Jun 26, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan da li je cena po kilogramu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 26, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Po kilogramu precizno obradjenog, sad vec funkcinalnog metala, da.Ako je u pitanju obican kilogram, u tom slucaju imam staru ves masinu ako te interesuje moze na kilo! (+tvoj prevoz) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8621 Napisano Jun 26, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan vidim na linku da toliko koštaju i novi. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 26, 2015 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Ne kostaju bas toliko nego malo vise. I ovi su novi ali ne u prodavnici nego kod mene, a pri tom je alat u pitanju a ne jednom koriscena gumena cucla!Elem, 19-110 otisao sigurno, a vrlo verovatno i manji....Mrle, ves masina (Privileg) je tu jos uvek, da je obrisem, ide ti uz title 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...