ŠekiKG 4332 Napisano Februar 14, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Nema boljeg motora za te pare! TDM900 je super, no nema ni jednog krstenog u oglasima. Sve kljumpat. Gagi iz Balosave (3T racing) je uvezao par GS-ova (Zeka mi još uvek duguje muštuluk), pa obzirom da si se nameračio na te motore... Ići ću sledeće nedelje za Kraljevo, pa ako si zainteresovan, mogu da pogledam u kakvom su stanju i koja je cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 14, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Još par sličica i završio sam sa hvalisanjem: free image hosting 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Februar 14, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam kupio si lep a i dobar motor.Puno lepih kilometara da predjes . Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Februar 24, 2016 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih Yamahu XJ 900 , naravno u dobrom stanju , pa ako neko ima ili zna nekog ko ima bio bih zahvalan da dojavi . Može ovde može inbox a može i na tel 0653047300. Unapred hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 26, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Oooo pa bili ste mi u komsiluku Pozdrav i odlican primerak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 9, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih Yamahu XJ 900 , naravno u dobrom stanju , pa ako neko ima ili zna nekog ko ima bio bih zahvalan da dojavi . Može ovde može inbox a može i na tel 0653047300. Unapred hvala!!! Mislim da je malo jača cena, ali mi liči na veoma očuvan i dobar primerak: http://www.polovniautomobili.com/motori/7819727/yamaha-diversion-xj-900-s I da dodam - sigurno vredi taj ili sličan novac (to mogu da konstatujem uzimajući moj motor u obzir i šta pruža), ali je stanje na tržištu takvo da mislim da je malo naduvana cena. Inače, bar na slici, izgleda kao preslikan moj motor. Klinca sam zafrkavao kad sam mu pokazao oglas i rekao sam mu da sam dao motor na oglas. Ni on nije odmah primetio razliku, jedino mi je rekao, razočaran, da se ne slaže sa prodajom Moša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 11, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Ja oduševljen! P.S. Ne znam zašto je gornji tekst podvučen i zašto je tekst plavo obojen - nisam imao nameru da imitiram Komšu. Jok nisi imao nameru, nego kupiš motor u istoj boji,sa koferima, bla...bla...bla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 497 Napisano Mart 18, 2016 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar izbor. Pouzdan, udoban i jako kvalitetan model. Čestitam, siguran sam da ćeš slatko da se navozaš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 22, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam i dobro došao u klub. Govorio sam ti još kada si kupovao 600 da je ovo pravi izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 22, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari Komšo, znao sam i tada da si u pravu, ali ovako imam motor koji voze klinci (600) i motor koji vozimo (za sada samo) stariji sin i ja, tako da možemo da kombinujemo. Za ovo malo kilometara koje sam prošao sa njim, ja sam zaista oduševljen i to je ono što sam tražio od motora. Po meni, a i po majstoru koji mi mi održava oba motora, u perfektnom je stanju, izuzetno očuvan. Jedva čekam lepše vreme i da malo zalečim nogu (problemi nevezani za saobraćaj) pa da se konačno vidimo i da čujem sud o ovom mom ljubimcu, od strane pravog stručnjaka za ovaj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 25, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo da se osnuje komisija : Deki (BG) i ja (Mladenovac), da se nađemo sa Mikicom (Valjevo) kod Mije (G.Milanovac), i svi zajedno na ocenjivanje kod Šumadinca (KG). Ako pragnje bude dobro i motor je dobar , ostali mogu sa zakašnjenjem od dva sata da se ušunjaju na "ocenjivanje". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 25, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, respektabilna ekipa Znam da i Mikica vozi zelenka, ne znam šta voze Deki i Mija. Uvek ima , a naći će se i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo da se osnuje komisija : Deki (BG) i ja (Mladenovac), da se nađemo sa Mikicom (Valjevo) kod Mije (G.Milanovac), i svi zajedno na ocenjivanje kod Šumadinca (KG). Ako pragnje bude dobro i motor je dobar , ostali mogu sa zakašnjenjem od dva sata da se ušunjaju na "ocenjivanje". Е!!! Људи сад видех да је Шумадинац купио Диверзију. Баш сам се обрадовао. Комшо, ово што си написао подржавам 200 посто и обавезно да се видимо и провозамо. Поздрав свим "диверзантима" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Браво Шумадинац. Свака част на избору мотора. Видећеш каква је уживанција возити се на њему. Не знам како ми је промакла ова твоја куповина Диверзије. Нисам на време отварао ову твоју тему. Ја сам често свраћао у Крагујевац код Пеђе Рибарића, што држи сервис бош пумпи "Сима". Можемо да се видимо и упознамо а и мало провозамо као прави "диверзанти" Поздрав и пуно безбедних моторашких километара. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 26, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mikice! Čitao sam o tvojoj pređašnjoj poseti Kragujevcu. Saglasan sa svakim predlogom za druženje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 28, 2016 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi voze zelenka, jedino što ga je Deki na silu maskirao iz originala u crno. Kakva bi to inače komisija bila da je drugačije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 28, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zna, bez nas balansera nema ove avanture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 28, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pa svi voze zelenka, jedino što ga je Deki na silu maskirao iz originala u crno. Kakva bi to inače komisija bila da je drugačije? Pretpostavljao sam, jer komisija mora biti kompetentna , ali me zbunilo jer sam pročitao Mikicinu temu o, čini mi se većinskim vlasnicima, gde je bio sa Dekijem, koji, koliko se sećam vozi Kawu. Samo da se zna, bez nas balansera nema ove avanture Komša bez balansera, čini mi se, ne bi ni znao da upravlja zelenkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Nije taj Deki, drugi-Deyan 76 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 458 Napisano Avgust 7, 2016 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha Thundercut Prijavi odgovor kao problematičan Da bi se odlučio između pomenuta dva motora uzmi u obzir stil tvoje vožnje i većinsku namenu. TDM 900 (tako dobar motor) za dvoje malo većih gabarita na dužim putovanjima zna da bude pomalo neudoban, slaba zaštita od vetra, gucne malo ulja ali nema dečijih bolesti. XJ 900 jedan od priznatih Touring motora jedino što je pravljen za male Japance pa vozač visine preko 180cm ima problem sa položajem nogu što na dužim putovanjima zna da bude smorno. Obrtnog momenta ima sasvim dovoljno jedino što nema živahnosti kao TDM. Za bilo koji da se odučiš nećeš pogrešiti, ako ni jedan od ova dva nisi vozio do sada možda da probaš prvo TDM iz razolga što ima veću prodajnu moć pa ako ti se nesvidi ti menjaj U Japanaca je zabranjeno zakonom voziti motor preko 400 ili 500 cc,nisam bas siguran...tako da XJ sigurno nije pravljen za njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 7, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da se voze motocikli preko 400 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Avgust 7, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А преко 750? Колико сам ја чуо то је горња граница у Јапану. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...