marko4522 246 Napisano Jun 15, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Ne radi mi lampica za rezervu na tdm-u 850, ( 1999god. nema merac goriva,samo lampica rezerve) Jel ima neko ideju kako da je zamenim. Kontam da bi trebalo da se skine sa zadnje strane satova, ali nemam ideju kako da ih skinem. Da li se skida kompletna maska sa farovima ili... Nisam u fazonu da smaram, ali sam prekjuce ostao bez goriva na ibarskoj u p.m. pa mi znaci da radi, posto sam saznao na tezi nacin koliko je vazna he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Jun 15, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da te posavetujem, samo da te dodatno razocaram: `99-o IMA merac goriva, pa je tvoj, ako NEMA merac goriva, na neki nacin "podmladjen". Do `98 imaju merac temperature, od `99 merac goriva. Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Pri davanja kontakta NE upali lampicu za gorivo u testu, ili upali....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Ne pali se lampica kada dam kontakt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan voleo bih kada bi mogao, ali ne mogu da skapiram kako da je izvadim iz kucista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Jun 17, 2015 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Problem resen. Lampica ne radi zato sto ne postoji. Skinuo satove danas, pogledam sa druge strane, kad tamo na mestu gde treba da je blink, nista. U stvari nije nista nego poklopac, fabricki. Naravoucenije: Ako necega nema na googlu, onda ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...