BaneVuk58 8161 Napisano Jun 4, 2015 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Čitam na face-u nekom liku se pokvario motor, ostavio ga pored puta i potrazi za nekim šlepom i kad se vratio motora više nema. Jedan od niza kradja motora u zadnje vreme. Pošto sam supruga i ja imali traume kod odnošeja kola od strane pauka gde normalno i ne pomisliš da je pauk u pitanje nego kradja.Tada sam razmišljao o nekom gps tracker u naboju emocija koje vremenom splasnu kad se stvar lepo završi, ali ne mora uvek tako da ispadne. Pitanje je kakva su vam ISKUSTVA KOD ONIH KOJI IH UMAJU.Znam da su mišljenja različita i podeljenja, pa pošto vidim da se cene kreću + - 50€ nije za seču vena za miran san. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 4, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam GPS Safe cellular line. Ovde mozes da pogledas kako funkcionise http://www.interphone.com/documents/10244/72115/QUICK+GUIDE_GPSSAFE_EN.pdf/19e43aa9-6b14-4f2f-9b6e-cd87d3b7d8fd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 5, 2015 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Korisna stvarcica, za ne daj Boze. Ja imam neki jeftiniji i odlicno radi posao, jedina je mana ako ne palis motor npr 10-15 dana onda oslabi akumulator. Treba navatati nekog dobrog elektricara da osmisli zasebno napajanje za GPS tracker koji se dopunjava kad je motor upaljen i tako bi se obezbedio da ne ostanes bez akumulatora posle par dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Jun 5, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se GPS safe tice u kompletu izgleda ovako uredjaj je nesto manji od kutije cigareta,moze bez problema da se "sakrije "bilo gde na motoru,vodootporan je a kabl mu daje napon pomocu baterije i puni ga po potrebi. bitno je imati tel.karticu bilo koje tel kuce(061,062,063,...)koja ima "dobro pokriven" signal ,par stotina dinara na njoj kao kredit i to je to-svako pomeranje motora ona javlja putem sms poruke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Jun 5, 2015 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sim karticu telekoma u bilo kakvom mobilnom aparatu i pomocu ortak lokatora ga lociras po srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Jun 5, 2015 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci za info, za ne daj bože. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...