Vozac 122 Napisano Jun 4, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Givi kofer starinski kockasti mislim da je 46 litara ili 42 (valjda ima više varijanti). Ovakav: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108668-bo%C4%8Dni-koferi-givi-sa-nosa%C4%8Dem/?hl=%2Bgivi+%2B46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jun 4, 2015 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan To je Givi E45 a postoji isti samo uzi E36 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Jun 10, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na podatku. Jos da se javi neko ko ga ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Novembar 9, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Moze i sa bocnim nosacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2670 Napisano Novembar 10, 2015 Drug član, 1224 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Imao je Vladan (Lakivaldano nick) pa pitaj mozda nije prodao, 45L takav kao sto ti trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti bude trebao naslon od tog kofera kad ga nadjes ima ja. Sam se vozim i ne treba mi realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti neko ponudi u paru ja bih uzeo jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAPARACO 150 Napisano Novembar 11, 2015 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti bude trebao naslon od tog kofera kad ga nadjes ima ja. Sam se vozim i ne treba mi realno. A koja je cena za taj naslon? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Novembar 11, 2015 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno postoji vise varijanti, moji su ovakvi i imaju po 42l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @grof3 mi se prvi javio na pp za naslon tako da ide njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Novembar 13, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni trebaju za bocne, tako da trazim dva, ali moze i jedan po jedan. Trebaju mi i bocni nosaci. Manje-vise za bilo koji motor pa cu da prepravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 14, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imao je Vladan (Lakivaldano nick) pa pitaj mozda nije prodao, 45L takav kao sto ti trazis. Dane, sto bre dezinformises javnost? Ja sam Vladano, a ne Valdano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Laki imas li ovakav kufer 1 kom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Novembar 18, 2015 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Vozac se ne odaziva na pp pa cu ponuditi i ovde posto vidim da ima interesenata. Dakle u pitanju kockasti Givi E 45. Slikao sam ga pre neki dan da pokazem naslon koji sam prodao.Slike su od tog kofera samo sto vise naslona nema. Kofer ima jedan kljuc,u dobrom je stanju,nista nije lomljeno. Nema one pertle koje drze poklopac da se ne otvori skroz, tu funkciju je imao naslon. Cena je 50 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Novembar 20, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo javljam se . Na PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1721 Napisano Novembar 22, 2015 Drug član, 1211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Decembar 3, 2015 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Jedan ili dva kofera i bočni nosači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Decembar 7, 2015 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko još nisi nabavio ja imam kofer na prodaju i evo ga u oglasu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog zanima isti Givi sa naslonom nek se javi, imam i Kappa K48 kao nov mogu oba u kombinaciji za veci topcase. 063/8282-122 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Givi E 45 sa naslonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
badzabajker 89 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPZ 1100 Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je Givi E 45 sa naslonom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...