Roske 2 Napisano Maj 29, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Kao sto naslov kaze, taj motor trazim. Zasto to godiste? Zato sto mi se najvise svidja (vise od ovih novijih 2007 pa na dalje mozete misliti). Trenutno raspolazem sa 2400-2500 eura mada naravno, radi se i verovatno ce biti malo preko kasnije. Eto, toliko pa ako neko ima da prodaje a da je cena veca od moje neka se javi, uvek moze neki dogovor, valjda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 397 Napisano Maj 29, 2015 Zainteresovan, 197 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti link oglasa Hornet 600 2002 Nekada je bio moj i ja sam ga preradio,inace motor je jedinstven i u fantasticnom je stanju,mnogo sam ulozio u njega kad sam ga radio,jeste da je 2002 ,pogledaj pa mozda ti se svidi,ja sam ga prodao pre 3 godine kumcetu,i on ga sada prodaje,vodi se na njegovom imenu ,iz istog je mesta kao i ja tj Mol ,Vojvodinahttp://www.mojauto.rs/polovni-motori/1831982_Honda_2392_Hornet_2002_god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iyaan 15 Napisano Maj 30, 2015 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan ciji je far ovo? ulica pored mene crni hornet, sa istim farom nisam mogao prepoznam motor s preda, dobro mu stoji, nego me zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Piše u oglasu da je neka Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Maj 30, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam gledao seriju 2003-4. Video sam ovaj oglas, nije me nesto privukao. Elem, sta mislite o uvozu iz Italije posto imam tu mogucnost mada mi on trazi 350 eura za prevoz i papire bez carine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 562 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Los Angeles, California Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan ciji je far ovo? ulica pored mene crni hornet, sa istim farom nisam mogao prepoznam motor s preda, dobro mu stoji, nego me zanima Cini mi se da je sa Yamahe MT-03. Edit: Sto pise i u oglasu, upravo sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roske 2 Napisano Maj 30, 2015 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Je l neko zna nekog ko zna nekog ko opet zna nekog da radi uvoz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...