Borhez 85 Napisano Maj 26, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem univerzalni prednji far sa sočivom, ima nosač i gumenu zaštitu od vlage.Uz to dajem i odgovarajuci xenon set a moguce je ubaciti i obicnu halogenu sijalicu.Far se moze koristiti kao glavno oboreno svetlo, ima ECE homologaciju ili kao dodatno svetlo.Ja sam svojevremeno planirao da ga prikacim na rol bar kao dodatno svetlo. Ceo komplet je samo isproban, nikada nije montiran. Cena: 60e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan - 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Maj 29, 2015 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan = 10e 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Maj 29, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda te interesuje , glava za glavu. Ako sam dobro razumeo idu dva fara u kompletu, ili gresim? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108347-prodajem-hein-gericke-jaknu/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Moja greska, nisam precizirao... cena je za jedan far sa nosačem i poklopcem + odgovarajuci xenon set a moze i halogena sijalica. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Jun 6, 2015 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan 40e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...