dinja90 0 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 25 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Interesuje me da li zna neko o cemu se radi , motor lepo pali, radi sigurno 5 min perfektno, cim se zagreje gasi se , nece da radi na ler gasu. Ima automatski sauh. Da li zna neko sta treba da uradim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Maj 21, 2015 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Promeni svećicu za početak,možda joj opala toplotna vrednost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex-a 0 Napisano Maj 21, 2015 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Reci mi brate kako si zadovoljan kymcom, i ja planiram da ga kupim ovih dana pa me interesuje mišljenje a niko da mi napiše nešto o njemu više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Maj 22, 2015 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sauh ostane zatvoren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...