boki mk sivac 23 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan brz oporavak kolega! davno sam pisao da treba oduzimati dozvole u nekoj starosnoj granici... bitno da je on zashtitio svoje lice kad si slikao... hvala druze... dada to je najbitnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Au Boki bedak... Po ostecenju na autu vidi se da si isao propisanom brzinom. Nek si ti dobro prosao, bice motora. da bate isao sam ,, normalnom brzinom,, ali me je deda sjebao krenuo je da staje i skoro zaustavio auto i na par metara od mene samo dodao gas...jbg bice svega samo nas nece biti cuvajte se drugari sad je sezona motora ali i poljoprivrede i velike su vrucine ljudi su umorni i ne paza.. ako se mi sami ne sacuvamo nece nas niko drugi sacuvati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan ...nisam stigao da se zaustavim iako sam isao normalnom brzinom... Samo da znas da je ovo jako bitno. Mnogi nakon nesrece tvrde da su isli 60km/h...a u stvari je to bilo mnogo vise. Sacuvalo ti je glavu sto si vozio normalno. Srecan ti Rodjendan! hvala druze sa malim zakasnjenjem... to je tacno da svi tvrde... ja znam da nisam isao brzo i to mi je vazno a mislimm da se to i vidji po svemu jer da sam isao brze bilo bi vise ostecenja na obe strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Nema tu sta da se podrazumeva,ako nema znakova onda vazi pravilo(prednost) desne strane. postoje kategorije puteva, pravilo desne strane vazi kada su iste kategorije puteva. U pravu si,ali to sto je vozacima ostavljeno da sami odredjuju vaznost puteva vidim kao veliki propust u saobracajnim pravilima u Srbiji.Ali kakva zemlja takav i saobracaj i saobracajna pravila,na zalost.. sve to stoji momci ali ovaj je imao prvo znak stop a drugo veliku preglednost puta i mogao je da vidi muvu u letu samo da je gledao ali nije i pored toga u saobracajnoj pise da treba da nosi naocare a nije ih nosio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ubedjen sam da dekica nije namerno preprecio put i izazvao nesrecu. naravno da nije namerno.. da je to uradio namerno jedan od nas dvojice bi fasovao sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan odlucio sam da umesto fabrickog fara i prednje maske na moj motor stavim far i masku od r6 2000 god, sta mislite o tome ? jel neko radio nesto slicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Jun 5, 2015 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sećam Boban je od Cat-a pravio R6 I mislim da sa gomilom peripetija može da se okače oklopi od R. ALIIII ti to nikako ne preporučujem, kao prvo posao je komplikovan poprilično i treba baš biti dobar majstor da ne izgleda kao budževina. Drugo kada jednog dana budeš prodavao motor mnogo ćeš ga teže prodati kao prerađneog (pri tome je upitno kako će ispasti i posle koliko rada) nego kao originalnog. Potrudi se malo i nađi original oklope ili svoje okrpi šta možeš, šta ne možeš kupi polovne / nove / pravljene kao i nosače i vrati ga u fabričko tanje , to ti je moje mišljenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki mk sivac 23 Napisano Jun 7, 2015 U prolazu, 33 postova Lokacija: sivac Motocikl: yamaha thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dobro sećam Boban je od Cat-a pravio R6 I mislim da sa gomilom peripetija može da se okače oklopi od R. ALIIII ti to nikako ne preporučujem, kao prvo posao je komplikovan poprilično i treba baš biti dobar majstor da ne izgleda kao budževina. Drugo kada jednog dana budeš prodavao motor mnogo ćeš ga teže prodati kao prerađneog (pri tome je upitno kako će ispasti i posle koliko rada) nego kao originalnog. Potrudi se malo i nađi original oklope ili svoje okrpi šta možeš, šta ne možeš kupi polovne / nove / pravljene kao i nosače i vrati ga u fabričko tanje , to ti je moje mišljenje. ja nisam planirao da radim ceo motor u r6 nego samo far i prednju masku i probao sam da je stavim na moje bocne plastike i nedosta je mi nekih 10 cm izmedju bocne i prednje plastike,tako da misli da to nee biti tesko napraviti a i radi mi covek koji je 30 god sa motorima i ima preko trista motora sto u dolovima sto u kompletu.... nadam se da ce biti dobro a sto se tice prodaje ne brinem jer nemam u planu da ga prodajem sad a radim ga za sebe i znam da cu ga dovesti u top stanje... isto tako i tebe razumem jer ima ljudi koji ce podrzati moj pokusaj a ima i onih koji vole fabricko stanje i nece me podrzati... al sd sta je tu je za par dana krece posao pa kako mi bude.. hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Jun 27, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Nema tu sta da se podrazumeva,ako nema znakova onda vazi pravilo(prednost) desne strane. postoje kategorije puteva, pravilo desne strane vazi kada su iste kategorije puteva. Nema nikakve veze kategorija puta, stanje puta, širina, broj traka, uvek važi saobraćajni znak, a ako ga nema onda pravilo desne strane, sem u slučaju ukrštanja asfaliranog i neasfaltiranog (nekategorisanog) puta. Mnogi se zeznu kad razmišljaju da su na "glavnom" putu, a da ne pominjem one koji su po "Vujaniću" imali u prethodnoj raskrsnici znak "ukrštanje sa putem sa prvenstvom prolaza" izašli na njega i glavni su. Učesnici u saobraćaju ne određuju pravo prvenstva, a daleko bilo ni kategoriju puta, jer ja ni za jedan ne znam kategoriju pa ni za E75 i E70, jedan od njih ide od Barselone, preko Beograda i Alibunara za Bukurešt. Ni policija ni sud ne uzimaju u obzir kategoriju puta. Kolegi želim oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hrundi 64 Napisano Jun 28, 2015 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Motocikl: R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Kaže moja žena "ti 90% vremena u vožnji provedeš misleći na budale a samo 10% na svoju vožnju". Anticipacija glavu čuva, u svaku raskrsnicu ulazim kao da će iz nje da izleti ćorav i gluv idiot u punoj brzini, usporim, i ruka i noga na kočnici... a ako ima i malo šanse da nije sve čisto svirnem.Imam ovo i kad pipnem sirenu svi se odmah vraćaju u svoju traku ili staju. Preporučujem. Vidim po oglasima da ima kineskih po 600 din, verovano najbolje uloženih 5 € u životu svakog motoriste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Jun 28, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Nema tu sta da se podrazumeva,ako nema znakova onda vazi pravilo(prednost) desne strane. postoje kategorije puteva, pravilo desne strane vazi kada su iste kategorije puteva. Nema nikakve veze kategorija puta, stanje puta, širina, broj traka, uvek važi saobraćajni znak, a ako ga nema onda pravilo desne strane, sem u slučaju ukrštanja asfaliranog i neasfaltiranog (nekategorisanog) puta. Mnogi se zeznu kad razmišljaju da su na "glavnom" putu, a da ne pominjem one koji su po "Vujaniću" imali u prethodnoj raskrsnici znak "ukrštanje sa putem sa prvenstvom prolaza" izašli na njega i glavni su. Učesnici u saobraćaju ne određuju pravo prvenstva, a daleko bilo ni kategoriju puta, jer ja ni za jedan ne znam kategoriju pa ni za E75 i E70, jedan od njih ide od Barselone, preko Beograda i Alibunara za Bukurešt. Ni policija ni sud ne uzimaju u obzir kategoriju puta. Kolegi želim oporavak. Sa takvim razmisljanjem izadji sa sporednog asvaltiranog puta na glavni i uzdaj se u pravilo desne strane pa ces saznati ko je u slucaju nezgode kriv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmikicic 94 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Nema tu sta da se podrazumeva,ako nema znakova onda vazi pravilo(prednost) desne strane. postoje kategorije puteva, pravilo desne strane vazi kada su iste kategorije puteva. Nema nikakve veze kategorija puta, stanje puta, širina, broj traka, uvek važi saobraćajni znak, a ako ga nema onda pravilo desne strane, sem u slučaju ukrštanja asfaliranog i neasfaltiranog (nekategorisanog) puta. Mnogi se zeznu kad razmišljaju da su na "glavnom" putu, a da ne pominjem one koji su po "Vujaniću" imali u prethodnoj raskrsnici znak "ukrštanje sa putem sa prvenstvom prolaza" izašli na njega i glavni su. Učesnici u saobraćaju ne određuju pravo prvenstva, a daleko bilo ni kategoriju puta, jer ja ni za jedan ne znam kategoriju pa ni za E75 i E70, jedan od njih ide od Barselone, preko Beograda i Alibunara za Bukurešt. Ni policija ni sud ne uzimaju u obzir kategoriju puta. Kolegi želim oporavak. Sa takvim razmisljanjem izadji sa sporednog asvaltiranog puta na glavni i uzdaj se u pravilo desne strane pa ces saznati ko je u slucaju nezgode kriv. Znam za slučaj da su negde sa prilaza Avalskom putu skinuli znak STOP i došlo je do sudara, bio je kriv vozač koji je bio na Avalskom putu a ne onaj koji je došao sa desne strane (možda sporedan put). Zamisli sebe recimo u Grčkoj, Austriji, Mađarskoj, Bosni ili Dorćolu, da li znaš koji je glavni put? Ili policajca koji skicira nezgodu i na glavnom putu napiše "Glavni put kategorije xxx" a na sporednom "Sporedni put"? Ili crta znakove? Ni u Auto školama se ne pominju kategorije puteva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jun 29, 2015 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, drago mi je da si izvukao bez težih posledica i podržavam te u potpunosti da uradiš sa motorom ono što ti je volja! Samo bih te zamolio da ispraviš naslov, jer sam pomislio da si se sudario sa drugim motorom, verujem i mnogi durgi... Izbaci ovo SA , što bi se reklo, imao si udes motorom Izvini, što peglam i još jednom sve najbolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Jul 1, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Postoji mnogo raskrsnica na kojima se "podrazumeva" da ako je put širi, ima prednost u odnosu na uži (primer u mom naselju). Međutim, nijedna od tih "malih" ulica nema ni znak stop ni trougao tako da ljudi iz tih ulica komotno mogu da izađu na veću i tu dođe to pičvajza. Na jednoj od takvih raskrsnica je ćale svojevremeno slupao fiću. Tako da sam vremenom razvio refleks da usporavam čim se neko pojavi u ulici sa moje desne strane, iako je možda taj put dve kategorije niži od onog na kome sam ja. Ne pametujem, samo prenosim ono što primećujem u saobraćaju, a nekoga može sačuvati. Nema tu sta da se podrazumeva,ako nema znakova onda vazi pravilo(prednost) desne strane. postoje kategorije puteva, pravilo desne strane vazi kada su iste kategorije puteva. Nema nikakve veze kategorija puta, stanje puta, širina, broj traka, uvek važi saobraćajni znak, a ako ga nema onda pravilo desne strane, sem u slučaju ukrštanja asfaliranog i neasfaltiranog (nekategorisanog) puta. Mnogi se zeznu kad razmišljaju da su na "glavnom" putu, a da ne pominjem one koji su po "Vujaniću" imali u prethodnoj raskrsnici znak "ukrštanje sa putem sa prvenstvom prolaza" izašli na njega i glavni su. Učesnici u saobraćaju ne određuju pravo prvenstva, a daleko bilo ni kategoriju puta, jer ja ni za jedan ne znam kategoriju pa ni za E75 i E70, jedan od njih ide od Barselone, preko Beograda i Alibunara za Bukurešt. Ni policija ni sud ne uzimaju u obzir kategoriju puta. Kolegi želim oporavak. Sa takvim razmisljanjem izadji sa sporednog asvaltiranog puta na glavni i uzdaj se u pravilo desne strane pa ces saznati ko je u slucaju nezgode kriv. Znam za slučaj da su negde sa prilaza Avalskom putu skinuli znak STOP i došlo je do sudara, bio je kriv vozač koji je bio na Avalskom putu a ne onaj koji je došao sa desne strane (možda sporedan put). Zamisli sebe recimo u Grčkoj, Austriji, Mađarskoj, Bosni ili Dorćolu, da li znaš koji je glavni put? Ili policajca koji skicira nezgodu i na glavnom putu napiše "Glavni put kategorije xxx" a na sporednom "Sporedni put"? Ili crta znakove? Ni u Auto školama se ne pominju kategorije puteva? Kako da ne, onaj sto se kretao avalskim putem je vidovit pa ce da zna da li je neko skidao znakove na sporednim putevima, svasta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...