GhostMile 4614 Napisano Maj 11, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim traze se neke astro cifre za ovaj motor na polovnim automobilima pa rekoh da probam: 2100,- evradi franco BG ili zapadno od, po zelji. NL papiri - ja vlasnik 2004 godina 25.000 kmSuperbike kit (prerada kormana + celicna crevca)Originalni heblovi, retrovizori i gumena crevca idu uz.Pirelli Angel GT (ni 1000 km) - ne znam koliko traju, ali drze mnogo dobro za tour gumeLanac i lancanici svjezi i uvijek p®odmazani (DID 50(530)ZVM-X) Novo ulje i filter zimus (vozen par stotina km)K&N filterLeo Vince topovi sa db killer-ima, skraceni.LSL crash pads Godinu dana star Lithium-Ion akumulator (Shido) ko hoce nazad na original, obezbedjeno je pola puta. Treba znati da su plastike malo recnute da bi se korman mogao okretati. Motor je pao / klizao na desnoj strani. Takvog sam ga ja kupio. Steta je bila samo na plastikama i topovima. Zatim su promjenjene neke plastike (desna i zadnja) i zatim je farban. Odmah nakon farbanja je pao u mjestu i ogrebao tu tek dan-dva ofarbanu plastiku. (propala copava kroz asfalt) Znaci ima tu i tamo po koju packu ili greb. Hoce da pukne iz auspuha ponekad kad se oduzme gas. Geometrija je OK, kao i mashina. Presao sam cirka nekih 8.000 km i motor jako fino lezi, s obzirom na relativno mekane federe. Moze i na stazi da parira ... doduse samo onim GelandeStrasse autobusima Nema skrivenih zeza. Ne trosi ulje. Sat ima mali naprs, vidi se na slici gore (ko nije vidio). Eto. Ko pita ne skita. Cijena za sada nemrdljiva, a dostava u julu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 11, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Kako rajcav motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 11, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovdje (klik) je dokumentovan dolazak, boravak i tretman ovog motora kod mene, kao i ocekivanja i utisci o ispunjenju istih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...