andrimil 19 Napisano Maj 10, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Prodajem stroma sledecih karakteristika: Godiste:2007 Kilometraza:65.000km Registracija: 10. 2015. Cena: 4.000eur Kupljen je nov u Srbiji, a ja sam treci vlasnik. Kod mene je poslednje dve sezone i pre 5000km sam mu stavio nove gume anakee3 kao i akrapovic hexagonal sa pravljenom granom i BMC air filter. Inace kod proslog vlasnika koji mi je poznanik je presao od 12000 do 60000 km i posedujem sve papire servisa. Odrzavan je kod Joce profi moto. Poslednjih 5000km je odrzavan kod Zvonka u Bolecu(gde ima otvorenu servisnu knjigu). Pre 2 dana zamenjeno ulje i filteri, a pre 3000km prednje i zadnje plocice. Motor apsolutno nema nema nikakvih ulaganja sto garantujem, znaci moze odmah na dalek put bez problema. Registrovan do kraja sezone. Ofarban u belo ne zbog havarije vec zbog hira prethodnog vlasnika. Posedujem i slike pre farbanja, zainteresovanima prosledjujem i mail sa predjasnjim stanjem plastika. U saobracajnu je i upisana bela boja. Uz motor ide i top case shad. Takodje imam ceo set nalepnica koje nisam zalepio jer mi se dopada cisto beo. Stanje bez i jedne tackice, mozete videti na slikama: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Maj 10, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Kontakt telefon zaboravih 069 756 279 Milos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Maj 10, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan zaboravio si ti da okrenes slike... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 10, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma lakse je rotirati monitor kako ti odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Maj 10, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sa moba sam postavljao pa nisam ni video . Ma i onako su sada sve flat monitori i imaju opciju da se rotiraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Maj 11, 2015 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj kod hacijende na NbGD cesto parkiran? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Dankane, to je bas taj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Maj 12, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se fizioterapeuta tice jako sam spretan da namestim lomove, tj ako te boli vrat, udarim te u stomak i zaboravis da te vrat boli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Maj 27, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan E da, moze zamena za isto samo novije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 18, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da kazem da motorin izgleda jedno deset puta bolje uzivo a tek sto se lepo cuje http://www.youtube.com/watch?v=GoFT4hqPPiM&feature=youtu.be 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 20, 2015 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan bomi kad budem prodavao svoj motor, zovem te u voznju...dobra reklama..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bomi 26 Napisano Jun 20, 2015 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Otkud znas mozda cak i ja kupim od tebe ;) ali ako ne dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Jul 18, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan E ne pusta mi video! Znaci mi smo se sreli na nbgd u? Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 14, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen je I akumulator. Cena je 3.600 eur do kraja godine eto pa ko prvi njemu devojka tj. decko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 23, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan Slike stete na motoru pre farbanja: Bivsi vlasnik u akciji: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrimil 19 Napisano Septembar 23, 2015 U prolazu, 94 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere, Vara 1000, XT660R, Strom 650, FZ6 S1 Prijavi odgovor kao problematičan I slike izrotirane: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...