lagnjat 62 Napisano Maj 7, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Obaveštavamo Vas da AMK “Dijamant” iz Aranđelovca 31.05.2015. sa početkom u 12 h organizuje medjunarodnu moto trku “Nagrada Vršca 2015” na stazi Pilotske akademije u Vršcu. Očekuje se učešće oko 120 takmičara iz Srbije i desetak zemalja u okruženju. Trka se boduje za Otvoreni šampioant Srbije u svim disciplinama Road Racing – brzinskog motociklizma (125 cm3, Formula 600 cm3, Formila 1000 cm3, 600 cm3 Super sport i 1000 cm3 Superstock), kao i za šampionat Istočne Evrope (Balkana) i Otvoreni šampionat Srbije u Moto Klasik takmičenju – trke starovremenskih motocikala (sve tri divizije). Poučeni iskustvom iz prethodnih godina očekujemo prisustvo oko 5.000 gledalaca. Nacionalna televizija RTS je potvrdila dolazak na ovo takmičenje, gde će napraviti ekskluzivnu polučasovnu reportažu. Pozivamo Vas da se kao medijski pokrovitelj ovog takmičenja uključite u najavu i reklamiranje trke na Vašem sajtu I forumima, kao i da na dan održavanja trke izveštavate ljubitelje motociklizma o toku i rezultatima takmičenja. U nadi da ćete se ukljućiti u najavu I izveštavanje sa ovog velikog takmičenja, Srdačno Vas pozdravljamo SPECIJALNO: Dragi moji prijatelji ljubitelji motociklizma, Pozivam Vas da 31. maja 2015. godine dođete na stazu Pilotske akademije u Vršcu i da uživate u vrhunskoj predstavi vozača na dva točka. Vrlo sam nesrećan zbog činjenice da neću moći da učestvujem na ovom takmičenju, jer sam imao vrlo težek pad na trci u Grčkoj 19. aprila i tom prilikom zadobio veoma teške povrede (prelom dva vratna pršljena, dva leđna pršljena, prelome leve šake, desne ključne kosti i jednog rebra). Koliko sam nesrećan zbog neučestvovanja na ovoj trci, ipak sam daleko srećniji zbog činjenice jer su mi zvanično na Ortopedksoj klinici na Banjici rekli i postavili dijagnozu (citiram “Samo te je mikton delio od oduzimanja gornjih I donjih ekstremiteta.” ) . Šta reći na kraju… Bio sam u vrhunskoj formi i prikazao odličnu vožnju u Grčkoj, ali jedan nesmotren trenutak je doprineo da sam sada zaokružio 52 preloma u dvadeset različitih kalendarskih sezona. HVALA VAM SVIMA KOJI STE SVIH PROTEKLIH DECENIJA BILI UZ MENE. OSTAJE MI DA SE NADAM DA ĆU SE OPORAVITI DO KRAJA GODINE I DA ĆU SE TOKOM ZIME PRIPREMITI ZA OPROŠTAJNE TRKE U 2016. GODINI – TRKA SVETSKOG ENDURANCE ŠAMPIONATA “24h BOL D’ OR” U FRANCUSKOJ I ZA OPROŠTAJNU TRKU U “MOM GRADU” VRŠCU. - AMK” DIJAMANT” JE 6 PUTA BIO EKIPNI ŠAMPION JUGOSLAVIJE I SRBIJE (1996,2003,2004,2008,2009 i 2010. GODINE); - AMK “DIJAMANT” JE DO SADA ORGANIZOVAO 26 TRKA ZA ŠAMPIONAT ISTOČNE EVROPE (BALKANA), JUGOSLAVIJE I SRBIJE; - Kule Perišić JE NOSILAC 11 ŠAMPIONSKIH TITULA ISTOČNE EVROPE, JUGOSLAVIJE I SRBIJE , A SEDAM PUTA JE I NAJUSPEŠNIJI SPORTISTA OPŠTINE ARANĐELOVAC. - AMK “DIJAMANT” JE IZNEDRIO I NAJVEĆE TALENTE I VRHUNSKE VOZAČE U POSLEDNJIH 20 GODINA (Radivoje Đurić – Fanđo, Živković Miroslav, Nanad Petrović Šone, Željko Staničić,Đorđe Jovanović, Zvonko i Nenad Perišić i još pedesetak drugih takmičara). - OVE GODINE NOVI KULETOV UČENIK, PREDRAG ISIDOROVIĆ IZ BARAJEVA, POSLE DVE TRKE VODI U GENERALNOM PLASMANU ISTOČNO EVROPSKOG ŠAMPIONATA U KLASI 600 FORMULA. U Arandjelovcu, 06.05.2015. god. Kontakt: PR takmičenja Milena Jovanović 061 63 69 848 Dragoslav Perišić 063 614 785 Tel/fax: 034 6 741 320 e-mail: dijamants@ptt.rs ORGANIZATOR TAKMIČENJA direktor AMK „Dijamant“ Dragoslav Perišić 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Maj 7, 2015 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran NS 55 Napisano Maj 29, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Vršac Motocikl: NSU Pretis custom Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaznice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan 300 dinara je ulaznica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Maj 31, 2015 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo, i velika podrska danas za Our Racing tim iz V. Plane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jun 1, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Dajte malo profesionalnosti na tom mikrofonu a ne koje pijaniji njegov mikrofon...Kuletu strogo zabraniti da se za isti hvata Ali posto je on tamo boss tesko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 1, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde rezultata? EDIT: Ima rezultata na sajtu motosaveza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3875 Napisano Jun 1, 2015 Ne silazi, 5014 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte malo profesionalnosti na tom mikrofonu a ne koje pijaniji njegov mikrofon...Kuletu strogo zabraniti da se za isti hvata Ali posto je on tamo boss tesko... Da li je ambulantno vozilo opet išlo u pogrešnom smeru? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se tamo, i velika podrska danas za Our Racing tim iz V. Plane OUR RACING TEAM - VELIKA PLANA je osvojio ekipno 1. mesto ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...