icatenej 2436 Napisano Maj 6, 2015 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari. Od nedavno je u mom posedu novo konjče - Piaggio Super Hexagon GTX 250. Ima li neko iskustva sa ovom mašinom? Znam da je unutra Hondin agregat od 250ccm sa vertikalno postavljenim cilindrom (CN 250). Skinuo sam servisno uputstvo za Hondu Helix i Elite koji nose isti agregat, ali bih voleo da imam i servisno uputsvo baš za ovaj skuter. Ako neko zna gde bih to mogao da nađem, bio bih vrlo zahvalan. Takođe, ako neko ima bilo kakva iskustva sa ovim skuterom, bilo bi lepo da podeli Evo ga moje sokoćelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Jun 1, 2015 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga posedovao u vlasnistvu 5-6 god.. Samo je oznaka kod mene bila Gt250. Odlicno me je sluzio, nikakvih kvarova nije bilo... za to vreme pored redovne zamene ulja i filtera vazduha, od ulaganja sam imao plocice i pakne, sauh, i zadnju gumu... Trosio je benzin kao lud oko 6l, pored toga sto je karburator nastelovan, jako udoban i povozan skuter... Velika mana mu je sto ima male gume 10ke, tako da oprezno po krivinama i uvalama na putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...