Jump to content

Moto Zajednica

Airoh

Recommended Posts

• IRON WILL, 972 postova
  • Motocikl: Voleo bih da imam motor

Da li neko slucajno zna gde mogu da nadjem Airoh Tiger ili S4? To je nesto kao Arai Tour X? Valja li taj Airoh sto se tice kvaliteta? Ako neka zna, ne bi bilo lose da podeli ti znanje malo a?

Tnx

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

Tiger ces tesko naci, mooozda negde napolju ako je ostalo na zalihama, ali sumnjam...

S4 imas u Louis-u (pogledaj ovde dobavlace, imas u Senti ja mislim coveka/firmu koja nabavlja bez provizije, pa naruci. U Louis-u imas i Uvex-ovu kacigu slicne cene/izgleda...

Airoh:

http://www.louis.de/_20dc1765a270d94b895f79f0df7cdab2ce/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=832&list_total=13&anzeige=0&page=0&artnr_gr=204083

Uvex:

http://www.louis.de/_20dc1765a270d94b895f79f0df7cdab2ce/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=832&list_total=2&anzeige=0&artnr_gr=204690

Mozda ces morati prvi put dvaput da kliknes na link, jer ce ti prvi put verovatno otvoriti louis login stranu...al' klikni ponovo, i otvorice link.

Sto se tice S4, rBoban je skoro uzeo jednu, pa mozes pitati za misljenje...koliko ja znam, on je zadovoljan kacigom.

Pozdrav.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja