vulens 10 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je skuter Aprilia Leonardo 125cc Nije hteo da upali, rastavio sam ga totalno, jer sam pregledao svecicu prvo, pa onda pumpu za gorivo, pa karburator i onda sam skontao da na klackalici ventila oni srafovi kojima se steluju ventili su se polomili!?!?! Kako i zasto se to desilo nemam pojma! dva su slomljena a dva nisu... Da li neko zna u Novom Sadu gde da kupim te srafove, da li mogu da stavim neke druge celicne obicne srafove? evo i slike polomljenog srafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Maj 3, 2015 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan A sta je tu polomljeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tacno, ali na kraj srafa na drugoj slici treba da bude jos neki deo koji dodiruje ventil i otvara ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan moj leonardo je bio kod odlichnog majstora pre par dana, momak em zna posao, em ima sve mogucje delove (bar koji su meni trebali za mog leonarda)....pa ako se nisi snashao, mogu da te na pp uputim na dechka, iz NSa je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulens 10 Napisano Maj 5, 2015 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F '92, Aprilia Leonardno 125 1997, Honda silver wing 600 '02, BMW F650 gs 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Može pošalji mi na pp Našao sam te šrafove, ali treba mi i dobar majstor za Leonarda. Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...