Zloca ZXR 102 Napisano Maj 3, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ih prosle godine putem oglasa, ali ih nikad nisam obukao jer nisam uspeo. U dobrom su stanju, nisu iscepane, nisu oljustene, imaju meke protektore na kolenima i bokovima, ojacanje na . Napred dzep sa rajsferslusom, moze se povezati sa odgovarajucom jaknom, rastegljiv pojas, rastegljiv deo na donjem delu ledja, povise kolena, a sa unutrasnje strane kolena nije koza da ne bi zuljalo. Nisam nasao oznaku koje je marke, video sam jednom oglas dvodelnog kompleta IXS, pantalone su bile identicne, cak i boja. Ali, na ovima nigde ne pise. Sto se tice velicine, izmericu dimenzije kasnije, na njima pise 50, sto je neki M otprilike. Ja sam 175cm visok, 83kg, misicav, ali i stomak. Imao sam problema da navucem na listove i butine. Tako da, ako je neko slican kao ja, bolje da ne pokusava. Cena je 20eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zloca ZXR 102 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 162 postova Lokacija: Raca-Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZXR 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...