maximus9 0 Napisano Maj 2, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam motor pomenut u naslovu teme, sutra dan mi je zaribao (predhodni vlasnik je uradio polugeneralnu, uradjeno samo da se proda ).. Uradio sam generalnu zamenuo klip,razbusio cilindar,nova klipnjaca,semerinzi,lezajevi radilice..E sad imam neki problem na motoru nece da mi radi instalacija, bez akumulatora, tj ne puni akumulator i cim se on isprazni gotovo.. Mislim da mi ne radi ni ventil snage zbog toga ( kad dodam kontakt on odradi i tada je ventil otvoren, a mislim da bi trebalo kad upalim motor da ga onda zatvori a to se kod mene ne desava), kazem mislim jer motor jos ne cepam koliko moze vozim do 6000rpm pa nisam siguran.. ali siguran sam da je non stop otvoren ..Ako moze neko da mi odgovori zasto ne puni akumulator.. Unapred hvala na odgovoru, pozdrav svim clanovima foruma.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12877 Napisano Maj 2, 2015 Ne silazi, 7407 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Moze bii da je akumulator sam po sebi mrtav. Drugo je regler. To ces utvrditi unimerom, treba da pokazuje nesto tipa od 14.2 do 14.6. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maximus9 0 Napisano Maj 6, 2015 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi problem do reglera nosio sam kod majstora da ga proveri kaze da je ispravan, nemam vremena da oteram motor kod nekog elektricara da mi to najbolje proveri.. Bitno mi je da motor ide i da mogu da ga vozim a svetla cu srediti.. Motor mi puno trese tj vibrira, nisam protiv teg lepo uskladio sa radilicom, da ne znam mozda neko kako se to na ovom modelu motora uklapa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...