Vićsa 57 Napisano April 28, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Baofeng UV5R i 5R+ ...mislim da su oznake... pomenutih PMR stanica Ako je cena jedne ove stanice €45, da li je to nešto standardno ili ne? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 28, 2015 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima i za 5000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1257 Napisano April 29, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, moze li neko uputstvo za povezivanje. Skica neka. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano April 30, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Slušalice sa mikrofonom i PTT tasterom naći ćete u firmi Aluxom, tražite MA 46 - za full face kacgu. Da li je ovaj set kompatibilan sa Baofeng stanicom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5850 Napisano April 30, 2015 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jeste uz prilagođavanje konektora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano April 30, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Arakise tamo si govorio o komunikatoru koji je Joskine proizvodnje. Koja je razlika sem cene u odnosu na Albrecht i sl. Cini mi se da je bila na par slika u Labosu ta komunikacija, ali sad ne mogu da nadjem. I uopste bila bi dobra jedna emisija mozda o gadzetima i uradi sam na motoru, scotoiler i sl.. mozda u okviru teme pripremanja motora za vece ture. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 1, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Slušalice sa mikrofonom i PTT tasterom naći ćete u firmi Aluxom, tražite MA 46 - za full face kacgu. Kupio Stanice sledeće nedelje, nažalost. Ovaj prekidač mi deluje ok, baciću neki sliku kad stignem, pa aminujte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 1, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Skontah sad da je ovo možda onaj Midlandov prekidač o kom je bilo reči da se nije polazao baš najbolje. Kanibal, here I come Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...