pana 0 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan molim vas da mi neko detaljnije objasni i prezentuje postupak zamene ulja za gore navedeni motocikl. unapred zahvalan "pametnjakovic stariji" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 3, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan najbolje ti je skinu user manual pa ces sve nauciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pana 0 Napisano Mart 3, 2008 U prolazu, 36 postova Lokacija: obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan ma skinuo sam,ali razumi me,nemam prakticnog iskustva sa doticnom masinom,pa bih hteo da mi neko od kolega to prezentuje,naravno ko je to vec radio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Mart 3, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim sta ti noje jasno, u manualu imas sve detaljno objasnjeno kao za bebe. U ruke i korak po korak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...