woolfika 2 Napisano Mart 3, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam skuter, stanje i nije bas neko ali masina radi ekstra. Promenio sam kais i rolnice ( 8.5 g ) fabricke. Nisam zadovoljan kako motor ide, nece da ide preko 85 km/h. Jel ima neko na forumu ko ima madisona 125 da mi prenese svoje utiske, kako vuce i ostalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefke_lion 0 Napisano Mart 5, 2008 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih ti ja pomogao,imam Malaguti Madison ali 250 2007 god tako da nemamo iste agregate. . najbolje resenje je da pozoves servisera za malaguti motore,u mom slucaju Servis Bugarski na dorcolu....Njihov telefon nazalost nemam,ali okreni ovlasvene uvoznike Malagutija-Trion Motors 011/30-49-555 pa ih zamoli za broj Servisa Bugarski pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 399 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Madison 125.Moj je navlacio jedva 100 km/h. Nemoj da se cudis ako nece preko te brzine,slaba je to masina za toliki skuter.Iskreno, najveci razlog sto sam ga prodao je zato sto je prespor.... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, i ja sam imao priliku da ga vozim, model 2006, kuburi dosta sa snagom...Krenuo polako, i onda mu spucam gas "do poda" a on nista...Ali opet, isao je vise od 85 km/h...Da nema neku blokadu?Nisam siguran ali cini mi se da se 125-icama blokada nalazi negde oko 80km/h, ako je imaju...Proveri to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Mart 7, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako, i ja sam imao priliku da ga vozim, model 2006, kuburi dosta sa snagom...Krenuo polako, i onda mu spucam gas "do poda" a on nista...Ali opet, isao je vise od 85 km/h...Da nema neku blokadu?Nisam siguran ali cini mi se da se 125-icama blokada nalazi negde oko 80km/h, ako je imaju...Proveri to. Stavio sam mu dve sajbne da brze izbaci kais i ima dobar start, verovatno zbog toga nema krajnju brzinu. Neko je ovde na forumu pominjao da ga je vozio 120 km/h . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 7, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa moguće je i to posto...Ne moze i jare i pare. Ne mozse da ocekujes i dobar start i da ide dosta.Ali opet mi se cini da je 85 malo za taj scoot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 399 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1463 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter je na ravnom isao jedva,ali jedva 100.Zavrnes gas i cekas. Sto se brda tice,da ne pisem,katastrofa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Mart 11, 2008 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mu je nesto uradjeno da ima bolji start onda je moguce da je izgubio na krajnjoj brzini. Treba uskladiti i sekundarni prenos da bi dobio i jedno i drugo. Moze da se desi da ima i neku blokadu pa da zbog toga nece da ide brze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Mart 11, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Madison 125 vise puta, i stvarno lose ubrzava a i brzina na ravnom mu ne prelazi 90kmh. Ja sam na primer druga na Madisonu do 40kmh bio brzi sa Vivacity-jem ali kasnije pocinje da me stize... Stvarno ne znam koji je razlog da tako slabo ide s obzirom da ima 12ks i 11Nm obrtnog momenta i 142 kg tezine. Po mom misljenju trebalo bi da bolje ubrzava i bude brzi, mozda i postoji neka blokada za koju nismo znali pa nismo nista ni cackali oko njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugabrzina 0 Napisano Mart 12, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zadar i Zagreb,Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan Mozes mi se javit na mob.+38598592608 i za 200 Eur ti slozim jedan tri oval u inox verziji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 12, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dečko je pitao za utiske o motoru, mislima d enma potrebe za ovom reklamom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...