Jump to content

Moto Zajednica

malaguti madison 125

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 103 postova

Uzeo sam skuter, stanje i nije bas neko ali masina radi ekstra. Promenio sam kais i rolnice ( 8.5 g ) fabricke. Nisam zadovoljan kako motor ide, nece da ide preko 85 km/h. Jel ima neko na forumu ko ima madisona 125 da mi prenese svoje utiske, kako vuce i ostalo?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 4 postova

Rado bih ti ja pomogao,imam Malaguti Madison ali 250 2007 god tako da nemamo iste agregate. . najbolje resenje je da pozoves servisera za malaguti motore,u mom slucaju Servis Bugarski na dorcolu....Njihov telefon nazalost nemam,ali okreni ovlasvene uvoznike Malagutija-Trion Motors 011/30-49-555 pa ih zamoli za broj Servisa Bugarski

pozdrav

• Drug član, 1463 postova
  • Motocikl: k25

Imao sam Madison 125.Moj je navlacio jedva 100 km/h.

Nemoj da se cudis ako nece preko te brzine,slaba je to masina za toliki skuter.Iskreno,

najveci razlog sto sam ga prodao je zato sto je prespor.... :( :(

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Bas tako, i ja sam imao priliku da ga vozim, model 2006, kuburi dosta sa snagom...Krenuo polako, i onda mu spucam gas "do poda" a on nista...Ali opet, isao je vise od 85 km/h...Da nema neku blokadu?Nisam siguran ali cini mi se da se 125-icama blokada nalazi negde oko 80km/h, ako je imaju...Proveri to.

• Svrati ponekad, 103 postova

Bas tako, i ja sam imao priliku da ga vozim, model 2006, kuburi dosta sa snagom...Krenuo polako, i onda mu spucam gas "do poda" a on nista...Ali opet, isao je vise od 85 km/h...Da nema neku blokadu?Nisam siguran ali cini mi se da se 125-icama blokada nalazi negde oko 80km/h, ako je imaju...Proveri to.

Stavio sam mu dve sajbne da brze izbaci kais i ima dobar start, verovatno zbog toga nema krajnju brzinu. Neko je ovde na forumu pominjao da ga je vozio 120 km/h .

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Pa moguće je i to posto...Ne moze i jare i pare. :) Ne mozse da ocekujes i dobar start i da ide dosta.Ali opet mi se cini da je 85 malo za taj scoot.

• Skuteras, 3705 postova
  • Motocikl: T-Max 500

Ako mu je nesto uradjeno da ima bolji start onda je moguce da je izgubio na krajnjoj brzini. Treba uskladiti i sekundarni prenos da bi dobio i jedno i drugo. Moze da se desi da ima i neku blokadu pa da zbog toga nece da ide brze

• Drug član, 1372 postova

Vozio sam Madison 125 vise puta, i stvarno lose ubrzava a i brzina na ravnom mu ne prelazi 90kmh. Ja sam na primer druga na Madisonu do 40kmh bio brzi sa Vivacity-jem ali kasnije pocinje da me stize... Stvarno ne znam koji je razlog da tako slabo ide s obzirom da ima 12ks i 11Nm obrtnog momenta i 142 kg tezine. Po mom misljenju trebalo bi da bolje ubrzava i bude brzi, mozda i postoji neka blokada za koju nismo znali pa nismo nista ni cackali oko njega...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja