Jump to content

Moto Zajednica

Enduro 2t & 4t

Recommended Posts

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Tomos BT e90 :3

Dakle zanima me 125cc, sada, meni bi najvise odgovaralo kada bi napisali sve 125cc Enduro motore sto znate

Najbolje ovako:

Dvotaktni: pa nabrojite modele

Cetvorotaktni: pa nabrojite modele

Napisite sto vise znate, hvala

Pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 110 postova
  • Motocikl: Yamaha tzr 50

Ne moras non stop otvarati novu temu za kupovinu endura :) Sta ti se svidja konkretno koji motor i pitaj vezano za njega i budzet i to je to 

• U prolazu, 66 postova

Znam brt, ali motor sto bih ja hteo, slabo ga i ima a i malo mi prevazilazi budzet, ja bih hteo Suzuki ts , ali mi se ne uklapa, uklapa mi se Yamaha Dt, a od cetvorotaktnih mi se svideo Sachs x Road msm da su nemacki delovi ali kinez sklapao, ali mi se ne uklapa u budzet >.<

Retko Crm i Mtx poneki, jedan ili dva oglasa mi se uklapaju u budzet, a Dt mi se uklapa

Dt je slabija od ova druga dva, ali svi oni trose preko 6l lagane off voznje >.< :(

• U prolazu, 66 postova

Znam brt, ali motor sto bih ja hteo, slabo ga i ima a i malo mi prevazilazi budzet, ja bih hteo Suzuki ts , ali mi se ne uklapa, uklapa mi se Yamaha Dt, a od cetvorotaktnih mi se svideo Sachs x Road msm da su nemacki delovi ali kinez sklapao, ali mi se ne uklapa u budzet >.<

Retko Crm i Mtx poneki, jedan ili dva oglasa mi se uklapaju u budzet, a Dt mi se uklapa

Dt je slabija od ova druga dva, ali svi oni trose preko 6l lagane off voznje >.< :(

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: Honda nc750,Xevo 400

Enduro 4t gledas preko 300ccm,ispod toga mozes samo pun kros 250ccm 4t ali je za njega poprilicno skupo odrzavanje i jako je bezobrazan na gasu a ekstra lagan pa ume da bude manje iskusnom drjveru jako neugodna mahina...

polovniautomobili namesti do 800e , tip- enduro , i koji nadjes podelis da pogledaju i to je to. Moja preporuka da uzmes neki u losijem stanjuu za neke sitne pare i da ga sredis, za te pare neces naci nesto dobar motor po tvom ukusu 

• U prolazu, 66 postova

Znam, estetski nemora da bude nesto, ali masina da bude bar ok, takav motor bi i kupio kad bih znao da je masina ok

Upravu si, jedino tako mi se i isplati :/

• U prolazu, 93 postova
  • Motocikl: Honda CBF600n

i ovako nesto

http://www.polovniautomobili.com/motori/6278284/yamaha-dt

Sachs ti nije nikako za offroad, on spada u supermoto takve i gume ima, ako bi malo off-a, dvotaktna 125-ica ti je zakon na duzi period... Mislim da ti je DT125 pravi... Moje neko misljenje...

• U prolazu, 66 postova

Sacxs x road mi se svidja samo zbog izgleda,  a sto se tice 4t motora moglo bi da padne nesto ovako http://www.polovniautomobili.com/motori/5241334/qingqi-200gy ili ovako  http://www.polovniautomobili.com/motori/6138192/keeway-exceed-200 , a sto se tice 2t uzeo bih http://www.polovniautomobili.com/motori/5980885/yamaha-dt  ili  http://www.polovniautomobili.com/motori/6293878/honda-crm , sto se tice 4t nebih kupovao manje od 200cc , a 2t se mislim za dt posto ima 15konja, ovaj zeleni crm mi se mnogo svidja a i i ima 29konja, samo se pitam za 2t koliko trosi dt a koliko trosi crm 6l ili 7l ili 8l??? Pozdrav

:)

• U prolazu, 93 postova

Crm je odlican za offroad, ali opet moras da gledas koliko je masina ok, jer to svi teraju maksimalno a ima i lepih godina, a video sam ovog u oglasima... Za Yamahu znam da trosi oko 6 i ide fino za svoju konjazu, za Hondu ne znam stvarno koliko trosi. Sto se tice qinqqi-ja,malo je presao,ocuvan je, verujem da ne trosi vise od 3.5l i sluzice te fino ako ga ne mucis mnogo, moras da budes svestan da kod kineza kvalitet plastike i gume nije bas dobar i pocne vremenom da puca, pogotovo ako je izlozen suncu... Sad na tebi je da odlucis... Pozz

• U prolazu, 66 postova

Aaaa, onda cu Sprint Apolo 250cc ako nadjem isto je odlican, ako ne nadjem onda Crm a ako ni to nema onda ce Dt da omw sigurno :D

Pozdrav

• U prolazu, 93 postova

Samo ti skupi dovoljno novca i probaj da vidis sta ti odgovara,jer dvotaktni i cetvorotaktni se drugacije voze... Ali za tvoje godine i iskustvo sta god da uzmes a da je ocuvano, ce ti biti dobro ... Batali pricu nego se baci na trazenje motora :D pozz

• U prolazu, 66 postova

Znam, vozio sam oba, kod 2t mi se svidja ta snaga, ubrzanje, a kod 4t zvuk i kod nekih lepota :D

Imam samo 15god, a od iskustva nekih dve god, haha :D

Vazi :)

Poz

Ja koliko se secam ti samo trazis 125cc, a moj predlog ide sachs od svih motora koje si gledao realno najlepsi , ali moras da vidis malo oko mehanike, ali definitivno on :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja