Tale_pa 2 Napisano April 18, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Kawa Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Potrebni delovi za Z 750 2008g.: - Vila - točak - far - sa plastikama - hladnjak - Izduvna grana Dakle, kompletan prednji deo bajka, (udes je bio teži), i dve nelomljene noge bi dobro došle. Klasika :-/ - nije me video na raskrsnici (jer je koristio mobilni tel) gde je trebao da me propusti da prođem pa da skrene levo i eto...dobro da je glava na ramenima. Ponude na. tale013@hotmail.com tel. 063/190-72-13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan E, jbg, ja pomoslio da prodajes USD viljusku od novog/ristajling modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan U jbmti život.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...