stilgar 1275 Napisano April 17, 2015 Drug član, 836 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan oglas za kolegu zagadjenje, nema jos dovoljan broj postova Kawasaki ER5 1997 god, treba odraditi mali servis, gume stavljene prošle godine u maju, akumulator kupljen nov u aprilu prošle god, karburatori dobri, uvežen 2009 god iz Austrije, imam gomilu nekih papira, nisam ih ni pregledao. Menjano ulje i semerinzi u viljuškama u oktobru, ide i kofer uz motor. Treba mu malo pažnje i ljubavi, ali motor je odličan. Vidi se stanje na slikama. Ja sam vlasnik, Može ovlašćenje do kraja registracije, Posle mora prenos, koji je sa KP ugovorima i porezom oko 3500-4000 rsd Za sve dodatne info sam tu. PP ili tel svejedno064/63562651350 evra i nije fiksno, ali bez preterivanja p.s. kupljen drugi motor, tako da zamena nije opcija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 1300 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Maj 21, 2015 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Može i varijanta bez kofera i nosača 1250e. Ali ne bih prodavao odvojeno kofer i nosač pre nego što prodam motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...