MareLa88 0 Napisano April 14, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Beverly Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Marko, iz Lazarevca sam, imam 27 do sada nisam imao mnogo iskustva kada su motori u pitanju, ali nadam se da ce se to promeniti u buducnosti, za pocetak mi je u planu kupovina Beverlija 200-250 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano April 14, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clau 89 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Zemun Motocikl: SV 650 S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lipfi 8 Napisano Maj 5, 2015 U prolazu, 53 postova Motocikl: Yamaha Tdm 900 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...